بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

رسپی ۳ مدل کافه گلاسه با قهوه دم کرده؛ کلاسیک، موکا و کارملی!

“`html

کافه گلاسه یکی از نوشیدنی‌های معروف و محبوب در سراسر جهان است. این نوشیدنی شامل شیر، قهوه و طعم‌دهنده‌های مختلف می‌شود. اگر بخواهید، می‌توانید به راحتی انواع مختلف کافه گلاسه را در خانه درست کنید. در این مقاله از مجله اینترنتی رضیم، سه دستور ساده و خوشمزه برای تهیه کافه گلاسه به همراه نکات مهمی که باید در هنگام تهیه این نوشیدنی بدانید، ارائه می‌دهیم.

دستور تهیه کافه گلاسه کلاسیک، کافه گلاسه موکا و کافه گلاسه کاراملی

  • زمان لازم برای آماده‌سازی و تهیه نهایی هر سه نوع کافه گلاسه ۳-۵ دقیقه است.
  • مقدار مواد ذکر شده در این دستور برای ۲-۳ نفر مناسب است و می‌توانید به راحتی با ضرب و تقسیم مقدار آن‌ها را تغییر دهید و نوشیدنی را برای تعداد بیشتری درست کنید.
  • طرز تهیه این کافه گلاسه در سطح آسان قرار دارد.

۱- مواد لازم برای تهیه کافه گلاسه کلاسیک

بستنی وانیلی  ۲ اسکوپ
قهوه دم کرده  ۱ پیمانه
شیر پرچرب  ۲ پیمانه
پودر کاکائو و خامه فرم گرفته برای تزیین  (اختیاری)

 

مرحله اول: ترکیب شیر و قهوه

شیر و قهوه دم کرده را با هم مخلوط کنید و در یک ظرف مناسب بریزید.

ظرف را روی حرارت متوسط قرار دهید و صبر کنید تا مایع داخل آن به دمای جوش برسد. بعضی افراد برای شیرین کردن این نوشیدنی از کمی شکر یا عسل استفاده می‌کنند.

  • شما می‌توانید از انواع قهوه مثل قهوه ساز، فرنچ پرس یا قهوه ترک برای تهیه استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی دمنوش زالزالک (میوه یا برگ و گل زالزالک)

مرحله دوم: آماده‌سازی لیوان برای سرو

لیوان‌های مناسبی را برای سرو این نوشیدنی انتخاب کنید.

سپس مایع آماده شده در مرحله قبل را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا کمی خنک شود.

این مایع نیمه خنک را تا نیمه درون لیوان‌های سرو بریزید.

بیشتر بخوانید: روز جهانی قهوه،طرز دم کردن قهوه ترک به روش سنتی

مرحله سوم: افزودن مواد کافه گلاسه

روی هر لیوان، ۱ اسکوپ بستنی وانیلی قرار دهید.

  • شما می‌توانید کافه گلاسه را با انواع بستنی، مانند بستنی شکلاتی یا فندقی نیز درست کنید.

مرحله چهارم: تزیین و سرو کافه گلاسه

اگر دوست داشتید، روی نوشیدنی را با مقداری پودر کاکائو الک شده یا خامه فرم گرفته تزیین کنید.

بیشتر بخوانید: بدون فر و همزن یک دسر برای دورهمی‌ها درست کنید

۲- مواد لازم برای تهیه کافه گلاسه موکا

“““html

مواد لازم برای کافه گلاسه کلاسیک به مقدار ذکر شده
شکلات تخته‌ای ۵۰ گرم
پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری

مرحله اول: ترکیب شیر، قهوه و پودر کاکائو

برای درست کردن کافه گلاسه، ابتدا شیر، قهوه دم کرده و پودر کاکائو را با هم ترکیب کنید.

این ترکیب را روی حرارت ملایم گرم کنید تا پودر کاکائو خوب حل شود.

بیشتر بخوانید: نکات مهمی که باید قبل از خرید دستگاه اسپرسوساز خانگی بدانید

مرحله دوم: افزودن شکلات تخته‌ای

شکلات تخته‌ای را به روش بن ماری آب کنید و به مخلوط قبلی اضافه کنید.

کمی هم بزنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند و سپس حرارت را خاموش کنید.

بیشتر بخوانید: معرفی پاییزی‌ترین کافه‌های تهران

مرحله سوم: تزیین و سرو کافه گلاسه

در هر لیوان یک اسکوپ بستنی قرار دهید و از ترکیب قبلی روی بستنی‌ها بریزید.

برای زیباتر شدن، می‌توانید کمی مغزها یا شکلات رنده شده روی نوشیدنی بپاشید.

۳- مواد لازم جهت تهیه کافه گلاسه کاراملی

مواد لازم برای کافه گلاسه کاراملی به مقدار ذکر شده
سس کارامل  به مقدار دلخواه

مرحله اول: آماده سازی کافه گلاسه کلاسیک

کافه گلاسه کلاسیک را همانطور که در مراحل قبل توضیح داده شد تهیه کنید.

مرحله دوم: افزودن سس کارامل

کمی سس کارامل در ته لیوان‌های سرو بریزید.

یک اسکوب بستنی روی سس قرار دهید و از ترکیب کافه گلاسه نیمه خنک روی آن بریزید.

بیشتر بخوانید: راهکاری ساده برای خوشمزه‌تر شدن قهوه

مرحله سوم: تزیین و سرو کافه‌گلاسه

برای زیبایی بیشتر می‌توانید با کمی سس کارامل اضافی، روی نوشیدنی را تزیین کنید.

امیدواریم که این آموزش مورد توجه علاقه‌مندان به دنیای زیبای آشپزی قرار بگیرد و شما هم به راحتی این نوشیدنی خوشمزه را تهیه کنید و در کنار عزیزانتان میل کنید. اگر شما از مواد دیگری برای تهیه این نوشیدنی استفاده می‌کنید که طعم آن را متفاوت و بهتر می‌کند، خوشحال می‌شویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و دیگر دوستان به اشتراک بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل