بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

رسپی ۴ سالاد جذاب با میوه به + نکات و فوت‌وفن ها

“`html

به یکی از میوه‌های خوشمزه و محبوب پاییزی است که می‌توانید از آن سالادهای جالب و متنوع درست کنید. اگر دوست دارید طعم‌های جدید را امتحان کنید، ما چهار سالاد را به شما معرفی می‌کنیم که حتماً باید امتحان کنید. در این مقاله از مجله اینترنتی رضیم، رسپی چهار نوع سالاد با به را به صورت گام به گام آموزش می‌دهیم و همچنین نکات مهمی برای خوشمزه‌تر شدن این سالادها را مطرح می‌کنیم.

نگاهی سریع به رسپی 

این سالادها با به تازه و سبزیجاتی مثل هویج، کاهو و اسفناج درست می‌شوند. می‌توانید با اضافه کردن گردو و بادام و سس‌های مختلف مثل مایونز، ماست، عسل و لیمو، طعم‌های خاص و جذابی ایجاد کنید. این سالادها می‌توانند به عنوان پیش‌غذا یا غذای سبک سرو شوند. دستور تهیه آن‌ها بسیار ساده و سریع است و می‌توانید آن‌ها را سرد یا در دمای اتاق سرو کنید. ادامه مطلب را از دست ندهید.

رسپی چهار مدل سالاد با به

  • مدت زمان آماده‌سازی برای همه سالادها ۱۰ تا ۱۵ دقیقه است.
  • مقدار مواد لازم برای هر سالاد مناسب برای ۲ تا ۳ نفر است.
  • درجه سختی تهیه این چهار سالاد آسان است.

مواد لازم برای سالاد به و هویج 

به ۲ عدد
کاهو ۲۵۰ گرم
هویج ۱ عدد
پیاز قرمز ۱ عدد
گردو به میزان دلخواه
سس مایونز ۳ قاشق غذاخوری
ماست ۲ قاشق غذاخوری
سرکه بالزامیک ۱ قاشق چای‌خوری
عسل یا شکر ۱ قاشق چای‌خوری
نمک و فلفل به میزان دلخواه

رسپی سالاد به و هویج

مرحله اول: به‌ها را بشویید و اگر دوست دارید پوست آن‌ها را بکنید. سپس با چاقو به شکل دلخواه برش بزنید.

“““html

به صورت مکعبی یا ورقه‌ای برش بزنید و در ظرف مناسبی بریزید. کیس را به صورت یکنواخت خرد کنید تا هنگام سرو به راحتی قابل خوردن باشد. بهتر است از به‌های رسیده و شیرین برای طعم بهتر و ملس‌تر شدن سالاد استفاده کنید.

مرحله دوم: هویج و پیاز را به همین شکل بشویید و پس از پوست گرفتن به صورت خلالی آن‌ها را خرد کنید و به به‌ها اضافه کنید.

مرحله سوم: کاهو را بعد از شستن با چاقو خرد کنید و به سبزیجات درون کاسه بیافزایید.

بیشتر بخوانید: رسپی سالاد چیمیچوری گل کلم

مرحله چهارم: گردو را با کمک چاقو کمی خرد کنید و بعد از اضافه کردن به سالاد، به آرامی مواد را به هم بزنید تا ترکیب شوند.

مرحله پنجم: برای تهیه سس، سس مایونز، ماست، سرکه بالزامیک، نمک، فلفل و کمی عسل یا شکر را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید. این سس را خوب هم بزنید تا یکدست شود. اگر می‌خواهید سالاد کمی تند باشد، از فلفل قرمز یا فلفل سیاه استفاده کنید.

مواد لازم سالاد به با انار

به ۲ عدد
دانه انار ۱/۲ پیمانه
کاهو ۱۰۰ گرم
هویج ۱ عدد
بادام ۵۰ گرم
عسل ۱ قاشق چای‌خوری
لیموترش ۱ عدد

رسپی سالاد به با انار

مرحله اول: به‌ها را پس از شستن پوست بگیرید و به قطعات کوچک خرد کنید. برای اینکه تیره نشوند، مقداری آب لیمو روی آن‌ها بریزید. کاهو را بشویید و خرد کنید. هویج را نیز پس از شستن پوست بگیرید و رنده کنید.

مرحله دوم: کاهو و هویج خرد شده را به همراه دانه‌های انار به به‌های خرد شده اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا مخلوط شوند.

مرحله سوم: برای سس، عسل و کمی آب لیمو را با هم مخلوط کنید تا سسی نرم و خوشمزه درست شود.

مرحله چهارم: تمام مواد را در یک کاسه بزرگ بریزید و سس را به آن‌ها اضافه کنید. خوب هم بزنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند.

مرحله پنجم: در نهایت بادام‌ها را روی سالاد بریزید و بلافاصله بعد از تهیه سرو کنید. برای طعم بیشتر می‌توانید کمی نعناع تازه هم به سالاد اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی سالاد سزار با سس مخصوص

مواد لازم سالاد به با گلابی

“““html

به ۲ عدد
گلابی ۲ عدد
اسفناج تازه ۱۰۰ گرم
فندق خرد شده ۵۰ گرم
عسل ۱ قاشق غذاخوری
لیموترش ۱ عدد
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه سالاد با گلابی

مرحله اول: به‌ها و گلابی‌ها را بعد از شستن نگینی پوست بکنید و به شکل ورقه یا مکعب خرد کنید. برای اینکه رنگ آنها تیره نشود، کمی آب‌لیمو روی آن‌ها بزنید. سپس میوه‌های خرد شده را در یک کاسه مناسب بریزید. (می‌توانید قبل از خرد کردن گلابی‌ها را کمی در یخچال بگذارید تا تردتر شوند)

مرحله دوم: اسفناج را پس از شستن ریز خرد کنید و آن را به همراه فندق‌های خرد شده به میوه‌ها اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: ۸ طرز تهیه سالاد ماکارونی رستورانی

مرحله سوم: عسل، روغن زیتون و آب لیموترش را با هم مخلوط کنید و این سس را به سالاد اضافه کنید. خوب هم بزنید تا تمامی مواد با هم مخلوط شوند. اگر خواستید کمی دارچین هم به سس اضافه کنید تا طعم بهتری بگیرد.

مرحله چهارم: این سالاد می‌تواند به صورت سرد یا در دمای اتاق سرو شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد کدو حلوایی پاییزی

مواد لازم سالاد به با سیب

به ۲ عدد
سیب ۲ عدد
کاهو ۱۰۰ گرم
بادام یا گردو ۵۰ گرم
عسل ۱ قاشق چای‌خوری
سرکه سیب ۱ قاشق چای‌خوری
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه سالاد به با سیب

“““html

سالاد با سیب

مرحله اول: به‌ها و سیب‌ها را پوست بگیرید و به تکه‌های کوچک یا ورقه‌ای برش دهید و در یک ظرف مناسب بریزید. (بهتر است از سیب‌های ترش مانند سیب سبز برای طعم بهتر استفاده کنید)

مرحله دوم: کاهو را بعد از شستن خرد کنید. بادام یا گردو را نیز خرد کرده و به مخلوط داخل کاسه اضافه کنید.

مرحله سوم: عسل، سرکه سیب و روغن زیتون را با هم مخلوط کنید و سس را به سالاد اضافه کنید. خوب هم بزنید تا همه مواد به‌خوبی ترکیب شوند. (استفاده از روغن زیتون فرابکر طعم بهتری به سالاد می‌دهد)

مرحله چهارم: بادام یا گردو را روی سالاد بپاشید و سرو کنید. قبل از سرو، می‌توانید سالاد را در یخچال بگذارید تا خنک شود.

این ۴ سالاد با به می‌تواند گزینه‌های بسیار خوشمزه و جذابی برای شما باشد. امیدوارم که این دستورها به شما کمک کند تا سالادها را تهیه کرده و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید. اگر با این میوه خوشمزه سالادهای دیگری درست می‌کنید که خوشمزه‌اند، خوشحال می‌شویم رسپی آن‌ها را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل