بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

رفع شوری آش رشته با ۶ ترفند ساده و کاربردی!

“`html

آش رشته یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب است که در تهیه آن از حبوباتی مانند نخود، عدس و لوبیا چیتی به همراه رشته، کشک و پیاز داغ استفاده می‌شود. این غذا گاهی ممکن است شور شود، به خصوص اگر از کشک و رشته آشی شور بیش از حد استفاده کنید. در ادامه با رضیم بلاگ همراه باشید تا ۶ نکته مفید برای رفع شوری آش رشته را برایتان توضیح دهیم.

چه کار کنیم اگر آش رشته شور شد؟

برای رفع شوری آش رشته، نکات زیر را امتحان کنید:

۱- استفاده از سیب‌زمینی

یک سیب‌زمینی متوسط را نصف کنید و داخل آش بیندازید. بعد از چند دقیقه، پیش از اینکه پخته شود، آن را درآورید. سیب‌زمینی نمک را به خود جذب می‌کند، اما اگر دیر آن را درآورید، ممکن است دوباره نمک را به غذا پس بدهد.

۲- افزودن آب جوش

می‌توانید مقداری از آش را ریخته و به باقیمانده آن آب جوش اضافه کنید، یا در یک قابلمه جداگانه کمی سبزی و آب را بجوشانید و سپس به آش شور شده اضافه کنید. این کار ممکن است آش را کمی رقیق کند.

بیشتر بخوانید: ترفندهای جلوگیری از سفت شدن آش رشته

۳- اضافه کردن نوشابه

کمی نوشابه به آش شور اضافه کنید. طعم شیرین نوشابه می‌تواند کمی شوری آش را کم کند.

۴- استفاده از خامه

اگر کشک را جداگانه سرو می‌کنید، کمی خامه به آن اضافه کنید تا شوری کشک کاهش یابد و آش شور نشود.

بیشتر بخوانید: دستور تهیه آش رشته مازندرانی

۵- افزودن آبلیمو، سرکه یا آبغوره

کمی آبلیمو، سرکه یا آبغوره به آش اضافه کنید تا ترشی آن، شوری را بپوشاند. در مقدار این مواد زیاده‌ روی نکنید. اگر دوست دارید، می‌توانید کمی رب انار نیز اضافه کنید.

۶- اضافه کردن شکر یا قند

کمی شکر یا قند به آش اضافه کنید، اما دقت کنید که زیاد نشود تا آش شیرین نشود. می‌توانید در هر مرحله کمی شکر اضافه کنید و مزه آن را بچشید تا زمانی که شوری آش کم شود بدون اینکه طعم شیرینی پیدا کند.

در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، به نکات ساده و کاربردی برای رفع شوری آش اشاره کردیم. امیدواریم که این نکات به شما کمک کند تا از طعم لذیذ آش رشته خود نهایت لذت را ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل