“`html
دستور تهیه و سرو دسرهای ساده و خوش طعم
دسرها پایانبخش مهمی برای یک میز پذیرایی زیبا هستند. مانند آخرین نت یک قطعه موسیقی، آنها روی تمامی زحمتهایی که برای کل آن خوراکیها کشیدهاید، نشسته و طعمی خوشمزه به یادگار میگذارند.
برای اینکه بتوانید آخرین بخش میز پذیراییتان را به بهترین شکل درست کنید، با این مقاله از مجله رضیم همراه شوید تا دستور پخت چهار دسر خوشمزه را یاد بگیرید.
4 ایده زیبا برای تهیه دسرهای شیک و خوشمزه
1. چیز کیک شکلاتی یخچالی
برای تهیه چیز کیک شکلاتی، همانطور که از اسمش پیداست، نیازی به فر ندارید و نیازی به پخت و پز نیست. کافی است مواد زیر را آماده کنید:
- پنیر خامهای یا ماسکار پونه یک و نیم پیمانه
- شکلات چیپس شده یک و نیم پیمانه
- کره نرم یک چهارم پیمانه
- شکر نصف پیمانه
- خامه یخ زده قنادی ۱۵۰ گرم
این مواد را آماده کنید و از طرفی به بیسکویت چیز کیک هم توجه کنید که به مواد زیر نیاز دارد:
- یک سوم پیمانه شکر
- نصف پیمانه کره آب شده
- دو پیمانه بیسکویت پودر شده (میتوانید از بیسکویتهای کم شیرین مانند پتی بور استفاده کنید)
دستور تهیه:
اول بیسکویتها را در یک کیسه بریزید و با گوشت کوب یا وردنه روی آنها بزنید تا کاملاً پودر شود.
اگر میکسر دارید، بیسکویتها را داخل آن بریزید.
سپس شکر و کره آب شده را به بیسکویت اضافه کرده و خوب هم بزنید تا یک مخلوط یکدست بشود.
این مخلوط را داخل قالب مورد نظرتان ریخته و دیواره و کف آن را بپوشانید. حالا این ترکیب را در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.
معمولاً بعد از یک ساعت آماده میشود؛ اما اگر وقت بیشتری نیاز داشت، نگران نباشید.
در مرحله بعدی، اول پنیر خامهای، کره و شکر را با همزن بزنید تا یک خمیر نرم و یکدست تهیه کنید.
تقریباً همزمان با تهیه این خمیر، شکلات چیپس شده را روی شعله ملایم بگذارید و مرتب هم بزنید تا کاملاً آب شود.
سپس آن را به خمیرتان اضافه کرده و مجدداً با دور کند همزن هم بزنید.
در مرحله آخر، خامه قنادی را به ترکیب اضافه کنید و خوب هم بزنید.
حالا این ترکیب خوشمزه را داخل قالب بیسکویتیتان ریخته و سطح آن را با قاشق یا کارد صاف کنید.
این دسر را برای حداقل ۵ ساعت در یخچال بگذارید تا خوب سفت شود و سپس آن را با خامه یا میوههای دلخواهتان تزئین کنید. کیک شما آماده است.
2. دستور تهیه دسر پاناکوتا با طعم انبه
امروزه برای تهیه انواع دسر، تمام مواد لازم که روزی پیدا کردنشان دشوار بود، مانند ژلاتین، به راحتی در دسترس است.
علاوه بر این، دسرهای آماده نیز در بازار موجود هستند، مانند انواع پودینگ، کاراملهای خوشمزه و تیرامیسو لذیذ.
با این حال، لذت درست کردن بعضی دسرها از پایه و اساس آنقدر زیاد است که نمیتوان آن را نادیده گرفت. یکی از این دسرها پاناکوتای انبه است که به خاطر استفاده از میوه تازه، بسیار خوشمزه خواهد بود.
مواد لازم:
- دو عدد انبه متوسط رسیده
- یک پیمانه شیر پرچرب تازه
- یک و یک چهارم پیمانه خامه کم چرب
- چهار قاشق چای خوری ژلاتین
- نصف پیمانه شکر
- نصف قاشق چای خوری اسانس وانیل
دستور تهیه:
برای تهیه پاناکوتای انبه، ابتدا ژلاتین را در ظرفی حاوی آب گرم به مدت ۱۰ دقیقه بخیسانید. در همین حین، انبه را خرد کرده و با استفاده از میکسر آن را به شکل یک مخلوط نرم درآورید.
سپس شکر و شیر را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مواد کاملاً ترکیب شوند.
“““html
خامه را در یک قابلمه ترکیب کنید و روی شعله ملایم بگذارید. هم بزنید تا شکر به خوبی حل شده و مخلوطی غلیظ به دست آید.
در این حین، ژلاتین را هم روی شعله بگذارید و هم بزنید تا کاملاً حل شود. به مخلوط خامه و شیر و شکر دقت کنید؛ به محض اینکه جوش آمد، شعله را خاموش کنید.
حالا ژلاتین را به مخلوط شیر و شکر اضافه کنید و خوب هم بزنید.
بعد از چند دقیقه صبر کنید تا مخلوط کمی خنک شود. سپس اسانس وانیل و انبه را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
این مخلوط را در ظرفهای دلخواه ریخته و روی آن را با سلفون بپوشانید و به مدت پنج ساعت در یخچال بگذارید. دسر شما آماده است.
3. ترکیب خوشمزه فالوده و ژله
فالوده طرفداران زیادی دارد و ژله هم عاشقان خود را دارد؛
برای اینکه هر دو گروه را در مهمانیهای خود راضی کنید و دسر زیبا و خوشمزهای را ارائه دهید، به سراغ ژله فالوده بروید که درست کردنش خیلی آسان است.
مواد لازم برای درست کردن این دسر خوشمزه شامل:
- پودر ژله (یک یا دو بسته)
- فالوده آماده (۲۵۰ گرم الی نیم کیلو)
- آب جوش یک الی دو پیمانه
دستور تهیه :
اگر این دسر را برای دو الی سه نفر تهیه میکنید، از مقادیر اول استفاده کنید و اگر تعداد مهمانهای شما حدود سه الی شش نفر است، مقادیر دوم را آماده کنید.
برای تهیه این دسر ابتدا پودر ژله و آب جوش را مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا همه پودر به خوبی حل شود. سپس این ترکیب را بگذارید تا خنک شود.
بعد مقداری ژله را در قالب ریخته و در یخچال قرار دهید؛ توجه داشته باشید ژله نباید کاملاً سفت شود؛ بلکه باید حالتی مابین مایع و جامد داشته باشد.
سپس رشتههای فالوده خیس شده را از آب خارج کرده و همراه با بقیه مایع ژله به قالب اضافه کنید.
با یک قاشق به رشتههای فالوده شکل بدهید و از دیواره قالب دور نگه دارید تا ظاهر زیباتر شود.
این ترکیب را به مدت دو ساعت در یخچال بگذارید تا خوب سفت شود.
بیشتر بخوانید :
۲ روش ساده برای تهیه دسر شله خرمایی
۲ دستور ساده برای تهیه حلوا مسقطی لاری
دسر خربزه | دستور تهیه ۷ مدل دسر خوشمزه با خربزه + عکس
دستور تهیه دسر ماست و کدو + خواص ماست و کدو
4. مافین عسل و سیب
برای تهیه این مافین خوشمزه به ۳۰۰ گرم آرد، دو عدد سیب پوستکنده و خردشده، ۱۲۰ گرم کره آبشده، نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر، ۵۰ گرم شیر، دو عدد تخممرغ و ۲۰۰ گرم عسل نیاز دارید.
هر نوع عسلی که دوست دارید استفاده کنید؛ اما بهتر است عسل طبیعی و ارگانیک بگیرید. بهترین نوع عسل، عسلی است که به صورت طبیعی و از دل کوهستان تهیه میشود.
برای تهیه مافین عسل، فر را روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
آرد و بیکینگ پودر را با سیبهای خردشده در ظرفی مخلوط کنید. سپس کره آبشده و عسل را با هم ترکیب کرده و شیر را به آن اضافه کنید.
در این مرحله میتوانید کمی پوست لیموی رندهشده هم اضافه کنید تا مافین طعم و عطر بهتری بگیرد. بعد تخممرغها را به مخلوط اضافه کنید و سپس کره و عسل را بریزید.
این مخلوط را داخل قالبهای مافین بریزید.
(قالب را کاملاً پر نکنید چون در حین پخت پف میکند، تنها دو سوم قالب را پر کنید.) مافینها را به مدت نیم ساعت در فر بپزید و سپس از فر بیرون بیاورید و بگذارید خنک شود. دسر شما آماده است.