“`html
دستور تهیه کیک نارنگی تابه ای بسیار لذیذ
من کیک نارنگی درست کردم، آن هم با تابه. این اولین بار بود که امتحان میکردم و طعمش فوقالعاده است. به نظرم از کیک پرتقالی هم خوشمزهتر است.
بافت عالی و پف عالی! خودتان بافت و پفش را ببینید تا قضاوت کنید. در کل خیلی از آن راضی بودم، چه از نظر طعم و چه از بوی آن. برای دیدن این دستور تهیه با من همراه شوید.
دستور تهیه جدید برای کیک نارنگی تابهای در منزل
کیک نارنگی یکی از کیکهای خوشمزه و با طعم خاص است که طرفداران زیادی دارد. معمولاً این کیک را به خاطر استفاده از نارنگی در فصل سرد سال که نارنگیها در بازار موجود هستند، درست میکنند.
اگر تا به حال کیک نارنگی نخوردهاید، حتماً پیشنهاد میکنم که یک بار طعم خاص آن را امتحان کنید. شما میتوانید کیک نارنگی را به عنوان عصرانه یا صبحانه میل کنید.
به هر حال اگر با نحوه تهیه کیک نارنگی آشنا نیستید، ما در اینجا دستور تهیه و مواد لازم آن را آماده کردهایم که با این دستور میتوانید کیک نارنگی خوشمزه و عالی درست کنید.
دستور کیک نارنگی تابهای را برای شما میگویم تا درست کنید و لذت ببرید.
میتوانید در فر هم با دمای ۱۸۰ درجه بپزید.
مواد لازم برای تهیه کیک نارنگی تابهای
- تخم مرغ: سه عدد
- شکر: یک پیمانه
- آرد: دو پیمانه
- بکینگپودر: دو قاشق غذاخوری
- وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
- روغن مایع: نصف پیمانه
- آب نارنگی: دو سوم پیمانه
- رنده پوست نارنگی (فقط رویه پوست): یک قاشق غذاخوری
دستور تهیه کیک نارنگی تابهای:
تخم مرغ و شکر و وانیل و رنده پوست نارنگی را با همزن بزنید تا خوب حجیم و کشدار شود.
سپس روغن و آب نارنگی را اضافه کنید و به میزان مخلوط شدن بزنید.
در انتها، آرد و بیکینگ پودر را که قبلاً سه بار الک کردهاید اضافه کنید و مخلوط کنید.
کف تابه را دو لایه کاغذ روغنی بگذارید و همه جا را چرب کنید. سپس مواد کیک را روی آن بریزید و درب تابه را بگذارید. شعله را متوسط رو به کم کنید و شعله پخشکن را روی آن بگذارید.
تابه را روی شعله بگذارید و اجازه دهید بپزد. معمولاً کیک من نیم ساعت تا سی و پنج دقیقه آماده میشود. یا میتوانید خلال را چک کنید. برای فر هم حدود چهل دقیقه کافی است.
اگر دوست دارید کیک رویه طلایی هم بشود، بعد از پخت تابه را برگردانید و بگذارید آن سمت هم طلایی شود.
اگر مثل من دوست دارید که آب نارنگی را که گرفتید، تفاله یا گوشت میوه آن را نیز به کیک اضافه کنید، این کار باعث میشود کیک رنگی خوشمزه و رگهدار شود.
دستور تهیه کیک نارنگی در فر
مواد لازم:
- آرد: 2 فنجان
- تخم مرغ متوسط: 2 عدد
- شیر: 1/3 فنجان
- شکر: 1 فنجان
- نارنگی بزرگ: 2 عدد
- وانیل: 1/2 قاشق چایخوری
- بکینگپودر: 1 قاشق چایخوری
- روغن مایع: 1/2 فنجان
دستور تهیه کیک نارنگی در فر
فر را روی حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
نارنگیها را به صورت افقی برش زده و آب آنها را بگیرید.
آرد و بکینگ پودر را در یک ظرف ریخته و مخلوط کنید، سپس سه بار الک کنید.
تخم مرغها را در کاسهای بشکنید، شکر را به آن اضافه کنید و با همزن برقی آنقدر هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.
روغن مایع، آب نارنگی و شیر را به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند.
همزن را کنار بگذارید، آرد را کم کم به مخلوط اضافه کنید و با لیسک به آرامی هم بزنید.
قالب مورد نظر برای تهیه کیک را با کره چرب کرده و آرد بپاشید؛ سپس مایه کیک را در آن بریزید.
“““html
کیک را به مدت ۳۵ دقیقه در فر که قبلاً گرم کردهاید بپزید.
پس از پختن کیک نارنگی، آن را روی ظرف توری قرار دهید تا خنک شود. سپس میتوانید با پودر قند یا خامه قنادی آن را تزئین کنید.
دستور تهیه کیک ماست و نارنگی
مواد لازم :
- آرد یک و نیم پیمانه
- بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
- نمک نصف قاشق چایخوری
- شکر یک پیمانه
- پوست رندهشده نارنگی (قسمت نارنجی) یک قاشق غذاخوری
- ماست یونانی سه چهارم پیمانه
- روغن گیاهی نصف پیمانه
- آب نارنگی تازه یک قاشق غذاخوری
- تخم مرغ بزرگ ۲ عدد
- وانیل نصف قاشق چایخوری
- پودر قند برای تزئین
دستور تهیه کیک ماست نارنگی
دماي فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید. قالب فر را با روغن چرب کرده و کمی آرد روی آن بپاشید و آرد اضافی را بتکانید.
آرد، بکینگ پودر و نمک را در یک کاسه مخلوط کنید.
با انگشت، پوست نارنگی رندهشده را به شکر بمالید تا شکر مرطوب شود.
سپس ماست، روغن، آب نارنگی، تخممرغ و وانیل را به مخلوط شکر نارنگی اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب یکدستی به دست آید.
مواد خشک را به مواد مرطوب اضافه کرده و کمی هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.
خمیر را در قالب بریزید و مطمئن شوید که به طور یکنواخت پخش شده است.
کیک را به مدت ۵۰ تا ۵۵ دقیقه بپزید یا تا زمانی که خلال دندان از وسط کیک تمیز بیرون بیاید.
اجازه دهید کیک به مدت ۱۲ دقیقه خنک شود، سپس آن را از قالب خارج کرده و کاملاً خنک کنید.
در آخر، روی کیک را با پودر قند تزئین کنید.
بیشتر بخوانید :
کیک نارنگی : ۴ روش برای تهیه کیک نارنگی خوشمزه
دستور تهیه ۳ مدل کیک پرتقالی خوشمزه و جذاب
دستور تهیه کیک خوشمزه ی پرتقالی مخصوص زمستان