بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

روش اصلی برای تهیه یخنی عدس کلم (مرحله به مرحله)

اگر می‌خواهید یک غذای ایرانی مخصوص و خوشمزه درست کنید، در اینجا طرز تهیه یخنی عدس و کلم شیرازی را برای شما توضیح می‌دهیم. این غذا خیلی مفید است و با گوشت گوسفند و عدس تهیه می‌شود. شما به راحتی می‌توانید این غذا را در خانه بپزید.

طرز تهیه یخنی عدس و کلم

غذاهای ایرانی بسیار متنوع هستند و شما می‌توانید با پخت انواع مختلفی از این غذاها، طعم‌های گوناگون را بچشید. در این مطلب، شما می‌توانید با تهیه برخی از غذاهای سنتی مانند آبگوشت بختیاری، خورش کتلت و یخنی عدس و کلم آشنا شوید.

مواد لازم

گوشت: نیم کیلو
کلم: سه عدد
عدس: نیم کیلو
لیمو عمانی: یک عدد
پیاز: یک عدد بزرگ
فلفل و نمک: به مقدار لازم

طرز تهیه یخنی عدس و کلم

برای درست کردن این غذای خوشمزه شیرازی، ابتدا کلم‌ها را خوب بشویید و پوست بکنید. سپس کلم‌ها را به تکه‌های کوچک تقسیم کنید و به همراه گوشت و عدس در یک قابلمه بریزید. توجه داشته باشید که عدس‌ها باید قبلاً پاک و شسته شوند.
مقداری آب روی مواد بریزید تا همه را بپوشاند. وقتی آب به جوش آمد، کف روی مواد را بردارید. سپس پیازهای خرد شده، فلفل و زردچوبه را به مواد اضافه کنید. اگر دوست دارید، می‌توانید کمی چوب دارچین هم اضافه کنید. برای بهبود طعم خورشت، توصیه می‌شود که ابتدا گوشت را با پیاز و ادویه خوب تفت دهید.
مواد باید با حرارت ملایم پخته شوند. بعد از پخته شدن مواد، لیمو عمانی را از وسط نصف کرده و دانه‌های آن را درآورید، چون دانه‌ها ممکن است غذا را تلخ کنند. بهترین زمان برای اضافه کردن لیمو عمانی ۴۵ دقیقه آخر پخت است.

مقداری از آب غذا را برای ریز کردن نان کنار بگذارید.
در این مرحله، وقتی که گوشت و عدس نرم شدند، این غذای خوشمزه آماده سرو است. این غذا نوعی آبگوشت سنتی ایرانی با طعم عالی محسوب می‌شود. شما می‌توانید آب این غذا را با نان میل کنید و مواد عدس و گوشت را هم کوبیده و به همراه سبزی و پیاز سرو کنید.
برای خوش طعم‌تر کردن، می‌توانید کمی آبلیموی تازه هم به غذا اضافه کنید. این غذای سنتی خواص زیادی دارد و طعم بسیار خوبی دارد، پس می‌توانید از آن لذت ببرید. استفاده از ادویه‌های دلخواه نیز به عطر و طعم آن می‌افزاید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم

خروج از نسخه موبایل