بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

روش طبخ خورش کرفس با پنیر کبابی مرحله به مرحله (مرحله به مرحله)

“`html

دستور تهیه خورش کرفس با پنیر کبابی

شاید اولین باری که خورش کرفس تهیه شد، هیچ‌کس فکر نمی‌کرد که ترکیب نعنا و کرفس و گوشت، چنین خورش خوشمزه‌ای را به وجود بیاورد.

بیشتر خورش‌های ایرانی با گوشت مرغ یا گوشت قرمز تهیه می‌شوند و بعضی افراد به خاطر رژیم خاص خود، از خوردن غذاهای گوشتی خودداری می‌کنند.

پنیر کبابی به دلیل بافت سفت و طعمی عالی، وقتی گریل می‌شود، به خاطر محتوای بالای پروتئین و کلسیم، بهترین جایگزین برای گوشت در خورش‌ها و غذاهایی است که با گوشت درست می‌شوند. بیایید با دستور تهیه خورش کرفس با پنیر کبابی همراه باشیم.

دستور تهیه خورش کرفس مجلسی با پنیر کبابی

مواد لازم برای تهیه خورش کرفس با پنیر کبابی :

  1. کرفس 250 گرم
  2. جعفری تازه 50 گرم
  3. نعنا تازه 40 گرم
  4. پیاز 150 گرم
  5. پنیر کبابی 200 گرم
  6. استاک سبزیجات ۱ لیتر
  7. آبغوره 50 گرم
  8. زردچوبه ¼ قاشق چای‌خوری
  9. جوز هندی ¼ قاشق چای‌خوری
  10. هل ¼ قاشق چای‌‌خوری
  11. تخم گشنیز ¼ قاشق چای‌‌خوری
  12. زیره سیاه ¼ قاشق چای‌خوری
  13. دارچین ¼ قاشق چای‌خوری
  14. نمک و فلفل به میزان لازم

دستور تهیه خورش کرفس با پنیر کبابی

مرحله اول

برای شروع، شاخه‌های کرفس را که قبلاً شسته‌اید، به اندازه متوسط خرد کنید. نه خیلی ریز و نه خیلی درشت!

مرحله دوم

مقداری روغن در تابه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید.

مرحله سوم

جعفری تازه را که شسته و خشک کرده‌اید، به صورت نسبتاً ریز خرد کرده و در روغن تفت دهید.

مرحله چهارم

بعد از کمی تفت دادن جعفری، نعنا تازه که آن هم به صورت ریز خرد شده را به جعفری اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید. بعد از ۲ تا ۳ دقیقه، حرارت را خاموش کنید.

مرحله پنجم

در یک تابه دیگر مقداری روغن بریزید و کرفس‌ها را چند دقیقه در روغن تفت دهید و سپس کنار بگذارید.

مرحله ششم

پیاز را که به صورت نگینی خرد کرده‌اید، در روغن تفت دهید تا طلایی شود.

مرحله هفتم

بعد از اینکه پیاز طلایی شد، نعنا و جعفری را به آن اضافه کنید، سپس کرفس را هم بیفزایید و همه را با هم تفت دهید.

مرحله هشتم

حالا نوبت به добав کردن ادویه‌ها است. زردچوبه، جوز هندی، هل، تخم گشنیز، زیره سیاه، دارچین، نمک و فلفل را اضافه کرده و تفت دهید.

مرحله نهم

استاک سبزیجات را اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا مواد بپزند.

مرحله دهم

در این بین، به گریل کردن پنیر کبابی‌ها بپردازید. پنیر را خرد کرده و روی صفحه گریل بچینید و بعد از مدتی آن را برگردانید تا طرف دیگر هم گریل شود. سپس به قابلمه اضافه کنید.

مرحله یازدهم

همزمان با اضافه کردن پنیر کبابی، آبغوره را هم اضافه کرده و دوباره در قابلمه را ببندید تا خورش جا بیفتد.

مرحله دوازدهم

بعد از حدود یک ساعت خورش آماده است. در این زمان برنج را دم کنید و کنار خورش سرو کنید. نوش جان!

دستور تهیه خورش کرفس ساده

مواد لازم :

  1. گوشت خورشتی 400 گرم
  2. ساقه کرفس خرد شده 1 عدد بزرگ
  3. پیاز نگینی خرد شده 1 عدد بزرگ
  4. نعناع و جعفری 400 گرم
  5. آبغوره نیم لیوان
  6. زردچوبه 1 قاشق مربا خوری
  7. نمک و فلفل قرمز به میزان دلخواه
  8. آب 2 لیتر

دستور تهیه

“““html

کامل خورش کرفس خوشمزه و جا افتاده

برای تهیه خورشت کرفس، ابتدا روغن را در قابلمه می‌ریزیم و منتظر می‌مانیم تا گرم شود. سپس پیازهای خرد شده را در آن می‌ریزیم و تفت می‌دهیم تا نرم شوند.

بعد، گوشت را به آن اضافه می‌کنیم تا با پیازها طعم بگیرد. وقتی رنگ گوشت تغییر کرد، کمی زردچوبه به آن اضافه می‌کنیم تا عطر و طعم گوشت بهتر شود و کمی تفت می‌دهیم.

پس از این مرحله، سبزی خورشت شامل نعناع و جعفری را اضافه می‌کنیم و آن‌ها را هم تفت می‌دهیم. این‌طور باید رنگ سبزی به تیره شود ولی نباید بسوزد. در پایان، کرفس خرد شده را اضافه کنید و یک تفت کوچک به آن بدهید.

اگر گوشت شما دیرپز است، حتماً کرفس را جداگانه در یک ظرف دیگر تفت دهید تا کرفس‌ها در هنگام پختن گوشت خیلی نرم نشوند و شکل خود را حفظ کنند.

راز خوشمزگی خورش کرفس

بعد از تفت دادن کرفس‌ها، حدود ۲ لیتر آب به خورشت اضافه می‌کنیم تا همه مواد به خوبی بپزند. در ۲۰ دقیقه پایانی، آبغوره و نمک را به خورشت اضافه می‌کنیم تا طعم بهتری بگیرد.

مراقب باشید که آبغوره را زودتر از این زمان اضافه نکنید چون باعث سفتی گوشت می‌شود.

در مورد سبزی خورشت، می‌توانید از تره به جای نعناع استفاده کنید؛ این ترکیب هم باعث خوشمزگی خورشت کرفس می‌شود. ادویه اصلی این غذا زردچوبه است و هرگز نباید آن را حذف کنید.

خورشت کرفس را می‌توانید در وعده شام یا ناهار با برنج سفید و ماست سرو کنید.


بیشتر بخوانید :

دستور تهیه خورش هویج تبریزی (یرکوکی خوروشی)

بهترین دستور تهیه خورشت فاصولیه خوشمزه و خوش خوراک

خورش چغرتمه | دستور تهیه خورش محبوب گیلانی‌ها

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل