بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

روش طبخ ۵ غذای لذیذ و فوری دانشجویی (مرحله به مرحله)

“`html

آماده کردن غذاهای فوری و سریع دانشجویی برای شام

به دانشگاه رفتن و دور شدن از خانواده، مرحله‌ای جدید و جالب در زندگی شماست. این دوره همزمان با شادی و مسئولیت‌های جدیدی همراه است.

علاوه بر یادگیری چطور مستقل زندگی کنید، باید کارهایی را امتحان کنید که قبلاً تجربه نکرده‌اید. یکی از این کارها آشپزی است.

برای شروع سال تحصیلی جدید، خوب است که طرز تهیه ۵ غذای ساده و خوشمزه و سریع دانشجویی با مرغ، سیب‌زمینی و پاستا را در مجله رضیم بخوانید.

دستور تهیه چند غذای ساده و خوشمزه و فوری دانشجویی

1. کوکوی عدس؛ یک غذای مقوی و سریع

مواد لازم :

  • عدس سبز: ۲۰۰ گرم
  • سیب‌زمینی: ۱ عدد کوچک
  • پیاز: ۱ عدد کوچک
  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • آرد سوخاری: ۱ قاشق غذاخوری سر خالی
  • نمک، فلفل، زردچوبه و پودر سیر: به مقدار دلخواه
  • گشنیز و جعفری تازه خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
  • روغن مایع: به مقدار لازم

دستور تهیه :

  1. عدس را از شب قبل بخیسانید. ابتدا عدس و سیب‌زمینی را بپزید و سپس آنها را با هم له کنید.
  2. پیاز را رنده کرده و آبش را بگیرید، سپس آن را به مخلوط اضافه کنید. ادویه‌ها و تخم‌مرغ را هم اضافه کنید و همه چیز را خوب هم بزنید.
  3. آرد سوخاری، گشنیز و جعفری را نیز اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مایه یکنواخت شود. اگر مایه شُل بود، کمی آرد سوخاری اضافه کنید.
  4. در یک ماهیتابه روغن بریزید و وقتی داغ شد، مایه را به شکل دلخواه در روغن سرخ کنید.

2. پاستا گوجه و اسفناج

مواد لازم :

  • پاستا: ۲۰۰ گرم
  • اسفناج: ۲۰۰ گرم
  • گوجه‌فرنگی: ۵ عدد
  • پیاز: ۱ عدد متوسط
  • سیر: ۱ حبه
  • پنیر خامه‌ای: ۳ قاشق غذاخوری
  • رب گوجه‌فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
  • کره: ۲۰ گرم
  • فلفل سیاه: ۱ قاشق چای‌خوری
  • آویشن: ۱ قاشق چای‌خوری
  • نمک: ۱ قاشق چای‌خوری
  • پنیر پارمزان: اختیاری

دستور تهیه :

  1. اسفناج‌ها را بشویید و خرد کنید. پاستا را طبق دستور بپزید. در این حین، پیاز را با کره تفت دهید.
  2. وقتی پیاز نرم شد، سیر را اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس ادویه‌ها و رب گوجه‌فرنگی را اضافه کنید و بعد گوجه‌ها را بریزید.
  3. پس از اینکه آب گوجه‌ها کشیده شد، پنیر خامه‌ای را اضافه کنید و هم بزنید. بعد، اسفناج‌ها را اضافه کنید و درب ماهیتابه را بگذارید.
  4. بعد از ۱۰ دقیقه، پاستای آبکش شده را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. سپس داغ سرو کنید.
  5. در صورت تمایل، با پنیر پارمزان تزیین کنید.

3. طرز تهیه کتلت مرغ

مواد لازم :

  • سینه مرغ: نصف یک عدد
  • سیب‌زمینی آب‌پز: ۱ عدد متوسط
  • پنیر پیتزا: ½ فنجان
  • تخم‌مرغ: ۱ عدد
  • آرد: ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار دلخواه

دستور تهیه :

  1. سینه مرغ را بپزید. بعد از پخت، آن را رنده کنید. سیب‌زمینی هم همین‌طور.
  2. مواد رنده‌شده را در یک کاسه ترکیب کنید و ادویه‌ها و تخم‌مرغ را اضافه کنید. همه ingredients را خوب هم بزنید.

“““html
مواد به جز تخم مرغ را با هم مخلوط کنید و خوب ورز دهید. سپس تخم مرغ را بشکنید و به مواد اضافه کنید. ۱ قاشق آرد بریزید و تمام مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا مایه کتلت مرغ یکدست شود.

  • در یک تابه روغن مایع بریزد و وقتی روغن داغ شد مایه کتلت را با دست شکل دهید و یکی یکی در روغن داغ بگذارید تا سرخ شود.
  • 4. بادمجان حصیری با نون

    بادمجون حصیری یا بادمجون بقچه ای یا…. اسم های مختلف یه غذای خوشمزه هست که عاشقان بادمجونا خیلی دوستش دارن. هم بعنوان پیش غذا و هم غذای اصلی میتونید در مقادیر زیاد سرو کنید.

    دستورات مختلفی برای تهیه این غذا وجود داره و این دستور من است که خیلی خوشمزه می‌شود.

    مواد لازم:

    دستور تهیه:

    1. بادمجان‌ها را پوست بکنید و به صورت عمودی برش‌هایی به ضخامت یک سانتی‌متر بزنید. به آنها نمک بزنید و بگذارید یک ساعت بمانند تا تلخی آنها گرفته شود و آب سیاهشان خارج شود.
    2. پس از یک ساعت آنها را چند بار با آب بشویید تا هم آب زردشان گرفته شود و هم شوریشان کمتر شود، سپس در آبکش بگذارید تا آبشان گرفته شود و خشک شوند. در تابه روغن بریزید و آنها را سرخ کنید.
    3. تا وقتی که نرم و طلایی شوند کافی است. بادمجان‌های سرخ شده را روی دستمال کاغذی بگذارید تا روغن اضافیشان گرفته شود.
    4. پیاز را با رنده درشت رنده کنید و آب اضافی‌اش را بگیرید. سپس گوشت چرخ کرده، پیاز، جعفری خرد شده، نمک و فلفل و ادویه‌ها را با هم ترکیب کنید و با دست خوب ورز دهید.
    5. حال از مایه گوشتی به اندازه یک گردو بردارید. بسته به سایز بادمجان‌ها، سایز کوفته گوشتی‌تان نیز فرق می‌کند.
    6. دو بادمجان را به شکل «+» روی هم قرار دهید. یک کوفته وسط «» قرار دهید.
    7. دو لبه بادمجانی که زیر است را روی کوفته بگذارید.
    8. بعد دو لبه دیگر را روی آنها بکشید و با خلال دندان محکم کنید.
    9. پایین ظرف را حلقه‌های گوجه فرنگی قرار دهید و در کف آن را پر کنید. بقچه‌های بادمجان را کنار هم روی گوجه‌ها قرار دهید. از مایه گوشتی هم اگر اضافه آمد، آن را کنار بقچه‌ها بگذارید.
    10. می‌توانید یک کوفته کنار یک لبه بادمجان بگذارید و آن را رول کنید. البته آن دیگر رول بادمجان می‌شود نه بقچه بادمجان.
    11. آب جوش را با رب گوجه، نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه‌ها مخلوط کنید و سس حاصله را روی بقچه‌ها بریزید. بسته به تعداد بقچه‌ها، میزان آب متغیر است. می‌توانید از آب چند دانه لیمو ترش هم به این سس اضافه کنید.
    12. ظرف را در فر گرم شده با حرارت ۱۹۰ تا ۲۰۰ درجه به مدت نیم تا یک ساعت قرار دهید. وقتی که گوجه‌ها و بادمجان‌ها پخته شدند و سس هم غلظت مناسب گرفت، غذای خوشمزه شما آماده است.
    13. با نان یا برنج میل کنید. نوش جان!

    بیشتر بخوانید :

    دستور تهیه ۱۰ غذای مجردی ساده و خوشمزه + عکس

    غذای نونی | دستور تهیه ۷ مدل غذای نونی ساده و راحت + عکس

    5. کاپ کیک پیتزا

    به یک نوع پیش غذا و سفره شیک دیگه می‌رسیم که خیلی مناسب مهمانی‌ها و جشن تولدهاست و کنار غذای اصلی هم می‌تواند گزینه خیلی خوبی باشد. خیلی سبک و خوشمزه است و مطمئنم اگر یک بار درست کنید، عاشقش می‌شوید.

    مواد لازم:

    “““html

    دستور تهیه:

    1. تخم‌مرغ‌ها را با مفتول دستی هم بزنید تا کف کنند و خوب مخلوط شوند.
    2. نمک، شکر، شیر خشک، روغن، ماست، آویشن و آب را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مایه یکدستی به دست آید. توضیح اینکه من آب را در اینجا حذف کردم، زیرا مایه خودش شل است و فکر می‌کنم وجود آب ضروری نیست.
    3. آرد را با بکینگ پودر مخلوط کرده و روی مایه الک کنید. خوب هم بزنید تا مایه یکدست شود. مایه نهایی شل است.
    4. قالب نچسب را خوب با روغن جامد چرب کرده و آرد پاشی کنید و آرد اضافی را بتکانید. به اندازه ۲ قاشق سوپ‌خوری از مایه درون هر قالب کاپ‌کیک بریزید.
    5. سپس ۱ قاشق غذاخوری از مایه گوشتی را روی آن بریزید.
    6. می‌توانید بعد از این مرحله کالباس خرد شده هم به کاپ‌کیک ها اضافه کنید، ولی چون ما این روزها سعی می‌کنیم از مواد غذایی ناسالم دوری کنیم، کالباس و سوسیس در برنامه غذایی‌مان جایی ندارند. البته واقعاً خوشمزه‌اند!
    7. سپس روی گوشت، پنیر پیتزا بریزید و در نهایت فلفل دلمه‌ای نگینی شده را روی آن بپاشید.
    8. توضیح: می‌توانید از هر نوع مایه گوشتی که دوست دارید استفاده کنید. من از ترکیب پیاز داغ، گوشت چرخ کرده، ادویه‌جات و نمک، رب گوجه‌فرنگی، و مقداری جعفری ساطوری شده استفاده کردم.
    9. قالب را در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۰ دقیقه بپزید. پس از این مدت، کاپ‌کیک‌ها را از فر خارج کنید و بگذارید تا کمی خنک شوند و بعد از قالب درآورید.
    10. این هم یک برش از کاپ‌کیک که ببینید بافت بسیار سبک و اسفنجی دارد و درست مثل کیک‌ها است.
    11. در اینجا نمی‌توانید از کپسول‌های کاغذی استفاده کنید چون مایه به لاینرها می‌چسبد.
    12. به جای قالب کاپ‌کیک، می‌توانید تمام مواد را در یک قالب بزرگ مثل پیرکس یا سینی فر بریزید و تهیه کنید. بعد از پخت، به برش‌های کوچک مربعی شکل تقسیم کرده و سرو کنید. ولی در این صورت، اسمش می‌شود “کیک پیتزا”.

    نکته: این میزان مواد دقیقا ۱۸ عدد کاپ‌کیک پیتزا به شما می‌دهد، که من با نصف مواد درست کردم و ۹ عدد مافین تحویل گرفتم. خیلی خوشمزه است.

    سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
    “`

    خروج از نسخه موبایل