“`html
ساندویچ خوشمزه و آسان با کنسرو ماهی تن
گاهی اوقات ما به دنبال یک غذای ساده و خوشمزه هستیم. یکی از این غذاها، ساندویچ است.
مواد لازم برای ساندویچ کنسرو ماهی تن:
نان ساندویچ به تعداد نفرات یک قاشق سوپخوری سس مایونز برای هر نفر
برای تهیه سس: (برای هر ساندویچ)
کنسرو ماهی تن ۳ قاشق غذاخوری سس مایونز ۱ قاشق غذاخوری
سس خردل ۱ قاشق مرباخوری
خیار شور ۳ عدد
کمی شوید خورد شده
کمی فلفل
ماست چکیده یا ماست غلیظ یک قاشق مرباخوری
برای تهیه سالاد ساندویچ:
برگ کاهو ۳ عدد
برگ روکولا (آروگولا) Roka
یک قاشق سوپخوری آب لیمو
یک قاشق سوپخوری روغن زیتون
۵ برش پیاز قرمز
روش تهیه ساندویچ کنسرو ماهی تن:
نان ساندویچی را از وسط برش میزنیم و به داخل آن سس مایونز میمالیم، سپس آن را روی حرارت ملایم گرم میکنیم.
در حینی که نان در حال گرم شدن است، در یک کاسه ماهی تن، مایونز، خردل، خیارشور خرد شده، شوید خورد شده، ماست و فلفل را مخلوط میکنیم تا یک سس غلیظ درست شود.
برای تهیه سالاد، کاهوها را به صورت نواری برش میزنیم و در یک کاسه برگهای آرگولا، آب لیمو، روغن زیتون، نمک و حلقههای نازک پیاز را با هم مخلوط میکنیم.
در نان ساندویچی گرم شده، یک لایه از سالاد را قرار میدهیم و سپس از مخلوط ماهی تن روی آن میریزیم. دوباره یک لایه سالاد و در نهایت برشهای پیاز قرمز را قرار میدهیم. نوش جان!
سبزی Roka یا روکولا یا آروگولا چیست؟
سبزی Roka یا روکولا یا آروگولا یکی از انواع سبزیجات مدیترانهای است که میتوان آن را در سالاد، پیتزا، پاستا و سایر غذاها به صورت خام یا پخته استفاده کرد. روکولا برای طعم دار کردن انواع گوشت و پخت آن مناسب است. این سبزی طعم تند و خاصی دارد و سرشار از ویتامین C و آنتیاکسیدانها است.
تهیه و ترجمه: مجله اینترنتی رضیم