بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

ساندویچ مافتالا : دستور تهیه ساندویچی خوش طعم و خوشمزه (مرحله به مرحله)

“`html

دستور تهیه ساندویچ مافتالا با روشی آسان در منزل

ساندویچ غذایی است که معمولاً از میوه‌ها، تکه‌های گوشت، پنیر یا سایر مواد غذایی بین دو تکه نان تهیه می‌شود. مافتالا یکی از انواع این ساندویچ‌هاست. بیایید با هم آن را درست کنیم.

دستور تهیه ساندویچ مافتالا سالم

مواد لازم برای تهیه ساندویچ مافتالا

  • زیتون سبز بدون هسته (برش‌خورده) ۲۰۰ گرم
  • فلفل دلمه‌ای قرمز (خردشده) ۱/۳ فنجان
  • روغن زیتون بکر ۱/۳ فنجان
  • مایونز ۱/۲ پیمانه (۴۰ میلی‌لیتر)
  • سرکه ۲ قاشق سوپ‌خوری (۲۸ میلی‌لیتر)
  • سیر له‌شده ۴ حبه (۲۰ گرم)
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
  • ژامبون مرغ سولیکو (خردشده) ۴۵۰ گرم
  • نان باگت بزرگ ۱ عدد
  • گوجه‌فرنگی (حلقه‌شده) ۳ عدد (۳۰۰ گرم)
  • پنیر ورقه‌ای تست ۱۲ عدد
  • کاهو تزئینی به مقدار لازم

دستور تهیه ساندویچ مافتالا

  1. در یک کاسه، زیتون، فلفل دلمه‌ای، روغن زیتون، مایونز، سرکه، سیر، نمک، فلفل و ژامبون را به خوبی مخلوط کنید و کنار بگذارید.
  2. نان را از طول برش دهید و کمی از داخل آن را خالی کنید. سپس پنیر تست، کاهو و حلقه‌های گوجه‌فرنگی را درون آن قرار دهید.
  3. مخلوط ژامبون را روی ترکیب داخل نان بریزید.
  4. نیمه دیگر نان را روی مواد قرار دهید و کمی فشار دهید.

گردآوری شده از مجله ی رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل