بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

ساندویچ مرغ و قارچ خانگی (یک شام سالم و خوشمزه)

“`html

ساندویچ مرغ و قارچ یکی از غذاهای محبوب در جهان است. به خاطر طعم خوشمزه و مواد ساده‌اش، تهیه آن در خانه آسان است. در این مقاله از رضیم بلاگ به شما آموزش می‌دهیم که چگونه ساندویچ مرغ و قارچ را مرحله به مرحله درست کنید.

مواد لازم تهیه ساندویچ مرغ و قارچ

برای تهیه ساندویچ مرغ و قارچ به موارد زیر نیاز دارید:

سینه مرغ پخته و ریش ریش شده ۳۰۰ گرم
قارچ ورقه شده ۲۰۰ گرم
پیاز نگینی خرد شده (اختیاری) ۱/۲ عدد
فلفل دلمه‌ای نگینی خرد شده (اختیاری) ۱/۲ عدد
سیر رنده شده (اختیاری) ۱ حبه
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
آویشن ۱/۲ قاشق چای‌خوری
سس مایونز ۳ قاشق غذاخوری
سس خردل ۱ قاشق غذاخوری
خیارشور (اختیاری) ۲ عدد
نان ساندویچی ۴ عدد

مراحل تهیه ساندویچ مرغ و قارچ

  • برای آماده‌سازی مواد اولیه و درست کردن این ساندویچ به ۱۰ تا ۱۵ دقیقه زمان نیاز دارید.
  • مقدار مواد گفته شده برای ۳ تا ۴ نفر کافی است.
  • سطح سختی تهیه این ساندویچ متوسط است.

مرحله اول: آماده سازی مرغ

مرغ را بپزید و به تکه‌های ریز ریش ریش کنید. می‌توانید از مرغ آب‌پز یا گریل شده استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: ایده‌های تزئین سالاد سزار کافی شاپی

بیشتر بخوانید: رسپی لازانیای بدون فر؛ با گوشت چرخ کرده

مرحله دوم: آماده سازی قارچ

در یک تابه کمی روغن بریزید و آن را روی حرارت ملایم گرم کنید. قارچ‌های ورقه شده را اضافه کنید و به مدت ۵ تا ۷ دقیقه سرخ کنید تا نرم و طلایی شوند.

مرحله سوم: آماده سازی پیاز و فلفل دلمه‌ای

پیاز و فلفل دلمه‌ای را سرخ کنید. پیازهای نگینی خرد شده و فلفل دلمه‌ای (در صورت تمایل) را به تابه اضافه کنید و به مدت ۳ تا ۵ دقیقه دیگر سرخ کنید تا نرم شوند.

بیشتر بخوانید: رسپی ساندویچ مرغ سرد فوری

مرحله چهارم: افزودن مرغ

سیر رنده شده را به تابه اضافه کنید و برای ۱ دقیقه سرخ کنید تا عطر آن آزاد شود. اگر سیر دوست ندارید، می‌توانید آن را حذف کنید. مرغ ریش ریش شده، نمک، فلفل سیاه و آویشن را به تابه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

مرحله پنجم: آماده سازی سس

سس مایونز و سس خردل را به تابه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا ترکیب یکنواختی به دست آید.

“““html

مواد را مخلوط کنید تا به طور یکنواخت به سس آغشته شوند.

بیشتر بخوانید: رسپی ژیگو

بیشتر بخوانید: رسپی سالاد سبز با انبه

مرحله ششم: درست کردن ساندویچ

نان‌های ساندویچی را از وسط برش بزنید. اگر دوست دارید، می‌توانید داخل نان‌ها را با کمی کره یا سس مایونز چرب کنید.

مخلوط مرغ و قارچ را به طور یکنواخت روی نان‌ها پخش کنید.

می‌توانید ساندویچ‌ها را با خیارشور، گوجه‌فرنگی، کاهو یا هر سبزی دیگری که دوست دارید به صورت گرم یا سرد سرو کنید. نوش جان!

بیشتر بخوانید: رسپی لقمه مرغ

نکات طلایی برای خوشمزه‌تر شدن ساندویچ مرغ و قارچ

برای خوشمزه‌تر شدن ساندویچ به ۶ نکته مهم توجه کنید:

  1. برای طعم بهتر، می‌توانید از مرغ طعم‌دار شده استفاده کنید. برای طعم‌دارکردن مرغ، از ادویه‌هایی مثل پودر سیر، پودر پیاز، پودر پاپریکا، فلفل قرمز و زردچوبه استفاده کنید.
  2. می‌توانید از انواع مختلف قارچ برای تهیه این ساندویچ استفاده کنید.
  3. به جای سس مایونز و سس خردل، می‌توانید از ماست یونانی یا سس خامه ترش استفاده کنید. اگر دوست دارید ساندویچ کمی تند باشد، می‌توانید از سس تند مانند سس سریراچا استفاده کنید.
  4. برای طعمی بهتر، نان‌های ساندویچ را قبل از پر کردن در تابه یا تستر کمی برشته کنید.
  5. برای یک تجربه خاص تر، می‌توانید از نان‌های دیگری مانند نان باگت، نان چاودار یا نان تست فرانسوی استفاده کنید.
  6. برای یک ساندویچ لذیذتر، می‌توانید از انواع پنیر مثل پنیر چدار رنده شده، موزارلا یا پنیر سوئیسی استفاده کنید. پنیر را روی مواد داخل ساندویچ بریزید و به مدت کوتاهی در فر یا مایکروویو قرار دهید تا ذوب شود.

بیشتر بخوانید: رسپی املت دنور

با رعایت نکات ساده ذکر شده در این مطلب از مجله آشپزی رضیم می‌توانید یک ساندویچ مرغ و قارچ خوشمزه و خانگی برای خود و عزیزانتان تهیه کنید. کافی است با کمی خلاقیت و استفاده از این نکات، ساندویچ مرغ و قارچ را به یک غذای منحصر به فرد و محبوب خود تبدیل کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل