بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

سوسیس آلمانی (مرحله به مرحله)

“`html

سوسیس آلمانی

سوسیس آلمانی یکی از مواد محبوب در فست فودها و فینگر فودهاست و طعم بسیار خوبی دارد. برای یادگیری گام به گام طرز تهیه سوسیس آلمانی، با ما همراه باشید.

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
مخلوط ران و سینه مرغ ۴۸۰ تا ۵۰۰ گرم
تخم مرغ خنک ۱ عدد
سیر تازه رنده شده ۴ حبه
پاستارمی یا ادویه مخصوص سوسیس آلمانی ۲۵ گرم
پاپریکا ۲/۱ قاشق چای خوری
فلفل قرمز ۴/۱ قاشق چای خوری
نمک ۵/۱ قاشق چای خوری
شیر خشک شور ۳ قاشق سوپ خوری
آرد ۵/۱ قاشق سوپ خوری
نشاسته ذرت ۵/۱ قاشق سوپ خوری
روغن مایع ۵ قاشق سوپ خوری
اسانس دود ۱۵ قطره
پوره یخ ۵ قاشق سوپ خوری
مواد لازم : میزان مورد نیاز :
پودر سیر ۱ قاشق چای خوری
آویشن ۲/۱ قاشق چای خوری
فلفل سفید ۲/۱ قاشق چای خوری
هل ۲/۱ قاشق چای خوری
زنجبیل ۴/۱ قاشق چای خوری
ریشه جوز ۴/۱ قاشق چای خوری
میخک ۸/۱ قاشق چای خوری
پودر خردل ۴/۱ قاشق چای خوری
زنیان ۴/۱ قاشق چای خوری
تخم گشنیز ۴/۱ قاشق چای خوری
پاپریکا ۴/۱ قاشق چای خوری
فلفل قرمز ۲/۱ قاشق چای خوری
پودر پیاز ۱ قاشق چای خوری

دستور تهیه سوسیس آلمانی

مرحله ۱ : خرد کردن و یخ زدن گوشت مرغ
برای درست کردن سوسیس آلمانی، اول مقداری سینه یا ران مرغ یا ترکیبی از هر دو را به قطعات کوچک ببرید یا با چرخ گوشت چرخ کنید تا کاملاً ریز شود. سپس گوشت مرغ‌ها را داخل یک کیسه بگذارید و در فریزر قرار دهید تا به حالت نیمه یخ دربیاید.

مرحله ۲ : اضافه کردن سیر و ادویه‌ها
بعد از اینکه مرغ‌ها نیمه یخ شدند، آن‌ها را داخل غذاساز بریزید. سپس مقداری سیر را رنده کنید و به مرغ‌ها اضافه کنید. سپس نمک، فلفل قرمز، پاپریکا و ادویه مخصوص سوسیس آلمانی را اضافه کرده و به مدت یک دقیقه مخلوط کنید.

“““html

نکته: استفاده از پاستارمی به جای ادویه: پاستارمی خوشمزه‌تر از ادویه‌های سوسیس آلمانی است، بنابراین بهتر است از آن استفاده کنید.

مرحله ۳ : اضافه کردن آرد نشاسته ذرت
در زمان میکس کردن، دو بار غذاساز را خاموش کنید و با لیسک اطراف ظرف را تمیز کنید و مواد را زیر و رو کنید. سپس مقداری آرد نشاسته ذرت، شیر خشک و تخم‌مرغ‌ها را به مخلوط اضافه کنید و دوباره میکس کنید.

مرحله ۴ : افزودن روغن، پوره یخ، و اسانس دود
سپس روغن مایع را به مخلوط اضافه کنید و دوباره میکس کنید. بعد غذاساز را خاموش کنید و اطراف ظرف را دورگیری کنید و دوباره به مدت ۱ دقیقه مواد را با هم میکس کنید، پس از آن پوره یخ و اسانس دود را به مخلوط اضافه کنید.

مرحله ۵ : استراحت و سفت شدن مخلوط در یخچال
مخلوط را به مدت ۳ تا ۴ دقیقه دیگر میکس کنید تا عطر و طعم همه مواد خوب ترکیب شود. سپس مخلوط آماده شده را در یک ظرف ریخته و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب استراحت کند و سفت و منسجم شود.

نکته: بهبود رنگ سوسیس: برای رنگ بهتر سوسیس، می‌توانید در مرحله آخر میکس، دو قطره رنگ خوراکی به مخلوط اضافه کنید یا از پودر لبو استفاده کنید تا خوش‌رنگ‌تر شود. رنگ سوسیس‌های آماده معمولاً به خاطر نیترات موجود در آن‌ها است.

مرحله ۶ : پر کردن قیف با مخلوط و هواگیری آن
بعد از این زمان، مخلوط را در یک قیف محکم بریزید و نوک قیف را قیچی کنید. همچنین باید هوای داخل آن را کامل بگیرید، چون این کار روی بافت نهایی سوسیس تاثیر زیادی دارد. سپس خمیر را با فشار به داخل غلاف بزنید و یک سر غلاف را بپیچید.

مرحله ۷ : فشردن و گره زدن انتهای غلاف سوسیس
سپس یک گره محکم به سر غلاف بزنید و خمیر را به سمت انتها فشار دهید تا هوای داخل غلاف خارج شود و خمیر خوب فشرده شود. وقتی مواد کاملاً منسجم شد، سر دیگر غلاف را بپیچید و با نخ محکم گره بزنید.

مرحله ۸: روش جایگزین پر کردن غلاف
برای پر کردن غلاف‌ها می‌توانید از بیسکوئیت‌ساز هم استفاده کنید. ابتدا خمیر سوسیس را داخل بیسکوئیت‌ساز بریزید و سپس با فشار آن را داخل غلاف‌ها بزنید. بعد یک سمت غلاف را محکم بپیچید و حتماً هوا را از آن خارج کنید.

مرحله ۹: تثبیت و هواگیری غلاف
سپس طرف دیگر غلاف را هم بپیچید و محکم گره بزنید. سپس غلاف را از وسط چند بار بچرخانید تا کاملاً هوای داخل آن خارج شود. در نهایت، غلاف را از وسط چند بار بپیچید و دو سر آن را با چسب نواری به هم وصل کنید تا فضای کمتری بگیرد.

مرحله ۱۰: آماده‌سازی برای بخارپزی سوسیس‌ها
بعد، یک ظرف را تا نصف از آب پر کنید و یک سبد فلزی را روی آن قرار دهید. سپس سوسیس‌ها را در سبد بگذارید و درب ظرف را ببندید. ظرف را روی حرارت متوسط قرار دهید تا سوسیس‌ها بخارپز شوند.

مرحله ۱۱: بخارپزی و تعویض طرف سوسیس‌ها
بعد از نیم ساعت سوسیس‌ها را برگردانید و جابجا کنید تا طرف دیگر آن‌ها هم بخارپز شود. فرآیند بخارپز شدن سوسیس‌ها بین ۴۵ دقیقه تا یک ساعت طول می‌کشد. پس از این زمان، یک ظرف دیگر را پر از آب و یخ کنید تا آب کاملاً سرد باشد.

مرحله ۱۲: خنک کردن سوسیس‌ها در آب یخ
سپس سوسیس‌ها را بعد از اینکه خوب بخارپز شدند، داخل آب یخ بریزید و اجازه دهید به مدت ۵ دقیقه در آن بمانند تا به سوسیس‌ها شوک وارد شود. بعد از ۵ دقیقه، آن‌ها را از آب یخ بیرون بیاورید و به مدت ۷ تا ۸ ساعت در یخچال قرار دهید.

مرحله ۱۳: استراحت سوسیس در یخچال
بعد از اینکه سوسیس‌ها در یخچال خوب استراحت کردند و سفت شدند، می‌توانید آن‌ها را بیرون بیاورید و استفاده کنید. ماندگاری این سوسیس‌ها در یخچال یک هفته و در فریزر یک ماه است.

مرحله ۱۴: سرو کردن سوسیس
سپس هنگام سرو سوسیس آلمانی، یک سر غلاف را باز کنید و سوسیس را از آن خارج کنید. آن را به اندازه‌های دلخواه برش بزنید و همراه با کمی روغن مایع تفت دهید و با نان باگت و گوجه حلقه شده و خیارشور سرو کنید.

منبع : نکته چی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل