“`html
سوپ رامیون، تجربهای خوشمزه از سوپ ژاپنی
رامیون یکی از غذاهای محبوب در ژاپن است و به خاطر تهیه آسان، در کشورهای دیگر هم طرفداران زیادی پیدا کرده است. این غذا خیلی سریع آماده میشود و میتوانید از هر نوع مواد اولیهای که دوست دارید، استفاده کنید. همچنین طعم بسیار خوشمزهای دارد و تهیهاش ساده است. در این مطلب، دستور تهیه سوپ رامیون را به شما آموزش میدهیم.
غذاهای کرهای و ژاپنی تنوع زیادی دارند و انواع مختلفی از سوپها نیز وجود دارد، مانند سوپ پنیر و سوپ سیبزمینی. سوپ رامیون یکی از آن غذاهایی است که به راحتی و در کمترین زمان تهیه میشود. این غذا مناسب زمانهایی است که نمیخواهید وقت زیادی را برای پخت و پز صرف کنید و میخواهید در چند دقیقه یک وعده خوشمزه درست کنید. همچنین میتوانید از مواد دیگری مثل جعفری تازه هم استفاده کنید.
مواد لازم : | میزان مورد نیاز : |
---|---|
نودل | ۱ بسته |
آب | ۲ لیوان |
پیازچه | ۱ عدد |
هویج | ۱ عدد |
سیر | ۲ حبه |
کره | ۱ قاشق غذاخوری |
رب گوجهفرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
سس سویا | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
دستور تهیه سوپ رامیون با طعم عالی
برای تهیه سوپ رامیون، ابتدا مواد لازم را آماده کنید. سپس آب را در یک قابلمه یا تابه عمیق بریزید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا بجوشد.
وقتی آب جوش آمد، حرارت را کم کنید و ادویه نودل را به همراه کره، رب گوجهفرنگی و مقداری فلفل به آب اضافه کنید.
بعد از مخلوط کردن مواد، نودل را نیز اضافه کنید.
زمانی که نودل کمی نرم شد، پیازچه و هویج را به صورت خرد شده به قابلمه اضافه کنید.
در آخر، ۲ قاشق غذاخوری سس سویا را به سوپ اضافه کنید و بگذارید به مدت ۳ دقیقه بپزد. اکنون سوپ رامیون شما آماده است.
مراقب باشید که سوپ آبکی بماند و خشک نشود.
اگر دوست داشتید، میتوانید مقداری جعفری تازه یا دیگر سبزیجات مانند گشنیز را هم اضافه کنید.
منبع : آرگا