“`html
امشب چی برای شام درست کنم؟ چه غذایی بپزم که تکراری نباشه؟ اگه شما هم با این سوالات درگیر هستید، نگران نباشید! چون رضیم بلاگ پیشنهادهای متنوع و جذابی برای شما آماده کرده تا در انتخاب شام امشبتون دغدغه نداشته باشید.
پیشنهاد ۵ غذا برای شام امشب شما
در ادامه با غذاهای مختلف برای شام و رسپی آنها آشنا میشوید. با ما باشید.
۱- لوبیا پلو با گوشت تکهای
لوبیا پلو یکی از غذاهای خوشمزه و معروف ایرانی است که مواد اصلی آن شامل لوبیا سبز، گوشت چرخ کرده یا خورشتی، رب گوجهفرنگی و ادویهجات است. میتوانید از گوشت خورشتی یا مرغ یا حتی بدون گوشت هم درست کنید. بسته به ذائقهتون، این گزینهها را انتخاب کنید.
مراحل تهیه لوبیا پلو مجلسی با گوشت تکهای
مراحل تهیه این غذا به این شکل است:
- اول برنج را تمیز و بشویید و با کمی آب بخیسانید.
- پیاز و سیر را بشویید و پوست بگیرید. آنها را میتوانید با میکسر پوره کنید یا با چاقو ریز خرد کنید.
- در قابلمه کمی روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. پیاز و سیر پوره شده را اضافه و کمی تفت دهید تا طلایی شوند.
- گوجهفرنگیها را بشویید و پوست آنها را بکنید. با رنده یا میکسر پوره کنید و کنار بگذارید.
برای ادامه رسپی این غذای خوشعطر و لذیذ به لینک رسپی لوبیا پلو مراجعه کنید.
۲- دلمه لواش؛ یک شام منحصر به فرد
دلمه لواش از غذاهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که به خاطر راحتی در تهیه و طعم عالیاش، در سفرههای ایرانیها جا دارد. این غذا یک رسپی ساده دارد و میتوانید آن را به راحتی برای شام امشب درست کنید.
مراحل تهیه دلمه لواش
مراحل تهیه دلمه لواش به این صورت است:
- پیازها را نگینی خرد کرده و در تابه با کمی روغن تفت دهید تا نرم و شفاف شوند. سپس گوشت چرخکرده را اضافه کرده و با نمک، فلفل سیاه و زردچوبه تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
- گوجهفرنگیها را رنده کرده و به همراه رب گوجهفرنگی به مواد اضافه کنید و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه دیگر تفت دهید تا سس جا بیفتد.
- سبزیهای معطر را خرد کنید و به مواد اضافه کنید و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه دیگر تفت دهید. فلفل دلمهای را نگینی خرد کنید و به مواد اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه دیگر تفت دهید (این مرحله اختیاری است).
- سپس نانهای لواش را روی یک سطح صاف باز کنید. حدود ۲ قاشق غذاخوری از مواد آماده شده را وسط نان بریزید. لبههای نان را روی مواد تا کنید و نان را محکم بپیچید. برای اینکه دلمهها هنگام پخت وا نروند، میتوانید آنها را با خلال دندان ثابت کنید.
برای ادامه رسپی این غذای خاص و اصیل به لینک رسپی دلمه لواش مراجعه کنید.
۳- خورش کتلت
خورشت کتلت یک غذای معروف شمالی و خوشمزه است که با عطر و طعم خوبی که دارد، سفرهتان را زیباتر میکند. این غذا به راحتی با چند ماده اصلی ساده از جمله گوشت چرخکرده، سیبزمینی، تخممرغ، پیاز و… درست میشود.
“““html
مراحل تهیه خورش کتلت
برای درست کردن خورش کتلت، مراحل زیر را دنبال کنید:
- ابتدا سیبزمینیها را پوست کنید و رنده کنید. آبهای اضافی آنها را بگیرید. پیاز را به شکل نگینی خرد کرده و در کمی روغن تفت دهید تا نرم و شفاف شود. سپس سیر را رنده کرده و به پیاز اضافه کنید و بگذارید با هم تفت بخورند تا عطر سیر در بیاید.
- گوشت چرخکرده را به مخلوط پیاز و سیر اضافه کنید و خوب تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. سپس سیبزمینی رنده شده، تخممرغ، جعفری خرد شده، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به آن اضافه کرده و همه مواد را خوب مخلوط کنید.
- حالا مواد کتلت را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا مزهها با هم ترکیب شوند. سپس از مواد به اندازه یک گردو برداشته و آن را به شکل دلخواه (گرد یا بیضی) دربیاورید.
- در یک تابه روغن گرم کنید و کتلتها را در روغن سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند. کتلتهای سرخ شده را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
- حالا به سراغ تهیه سس بروید. برای این کار، ابتدا گوجهفرنگیها را پوست کرده و رنده کنید. در یک تابه کمی روغن بریزید و تابه را روی حرارت بگذارید.
- پیاز را نگینی خرد کرده و در تابه کمی تفت دهید تا سبک و طلایی شود. بعد سیر رنده شده را به تابه اضافه کنید و بگذارید تفت بخورد تا عطر سیر آزاد شود. پیاز و سیر را خوب تفت دهید تا طعم و عطر خود را به سس بدهند.
برای ادامه این دستور غذا به لینک رسپی خورش کتلت مراجعه کنید.
۴- ساندویچ بادمجان کبابی با پنیر موزارلا
ساندویچ بادمجان کبابی یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه در سراسر جهان است که به خاطر طعم لذیذ و بافت خاصش طرفداران زیادی دارد. برای تهیه این ساندویچ فقط به چند ماده ساده مثل بادمجان، پنیر موزارلا، روغن زیتون، نان ساندویچی و… نیاز دارید.
مراحل تهیه ساندویچ بادمجان کبابی با پنیر موزارلا
مراحل تهیه ساندویچ بادمجان کبابی با پنیر موزارلا به این صورت است:
- در مرحله اول، بادمجانها را شسته و به صورت حلقهای به ضخامت ۱ تا ۲ سانتیمتر برش بزنید. حلقههای بادمجان را در آب و نمک به مدت ۳۰ دقیقه بخیسانید تا تلخی آنها گرفته شود.
- بعد از ۳۰ دقیقه، بادمجانها را از آب و نمک خارج کرده و با یک دستمال آشپزخانه خشک کنید. روی هر طرف حلقههای بادمجان مقداری روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه بمالید.
- در این مرحله، میتوانید بادمجانها را به دو روش کباب کنید:
– کباب کردن روی منقل: منقل را با ذغال گرم کرده و منتظر بمانید تا ذغالها به طور کامل روشن شوند. حلقههای بادمجان را روی منقل قرار دهید و به مدت ۵ تا ۷ دقیقه از هر طرف بپزید تا رنگ قهوهای تیره و نرم شوند.
– کباب کردن در فر: فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. حلقههای بادمجان را روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشاندهاید بچینید و سینی را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر قرار دهید تا بادمجانها به طور کامل پخته و نرم شوند.
برای ادامه این دستور غذا به لینک رسپی ساندویچ بادمجان کبابی با پنیر موزارلا مراجعه کنید.
۵- سالاد ماکارونی مکزیکی
سالاد ماکارونی مکزیکی یکی از سالادهای خوشمزه و بینالمللی متعلق به کشور مکزیک است که تهیه آن بسیار ساده و با مواد اولیه در دسترس امکانپذیر است.
“““html
مراحل تهیه سالاد ماکارونی مکزیکی
برای تهیه سالاد ماکارونی مکزیکی به مراحل زیر توجه کنید:
- ابتدا ماست و سس مایونز را در یک کاسه بریزید و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند. سپس پنیر چدار را رنده کرده و به همراه آب لیمو و سرکه بالزامیک به سس اضافه کنید.
- در مرحله بعد، سیر را رنده کرده و آن را به همراه عسل و پیازچه به بقیه مواد سالاد اضافه کنید و همه را خوب مخلوط کنید.
برای ادامه دستور تهیه این سالاد خوشمزه، به لینک دستور تهیه سالاد ماکارونی مکزیکی مراجعه کنید.
در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، فهرستی از غذاهای مناسب برای شام ارائه دادهایم. حتماً این غذاهای خوشعطر و خوشمزه را در برنامه غذایی خود بگنجانید و از طعم لذتبخش آنها بهرهمند شوید.