بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

شام چی بپزم؟ (پیشنهادهای آسان و سریع برای شامی لذیذ)

“`html

امشب برای شام چی درست کنم؟ چه غذایی بپزم که تکراری نباشه؟ اگر شما هم با این سوالات مواجه هستید، نگران نباشید! چرا که مجله رضیم پیشنهادهای متنوع و جذابی برای شما داره، تا انتخاب غذا برای شام امشب‌تون راحت‌تر بشه.

پیشنهاد ۵ غذا برای شام امشب شما

در ادامه می‌توانید با غذاهای متنوع برای شام به همراه رسپی آن‌ها آشنا شوید. با ما همراه باشید.

۱- دمی بلغور جو تهرانی

دمی بلغور جو تهرانی، یک غذای ساده و خوشمزه از تهران است که سریع آماده می‌شود. این غذا گزینه‌ی عالی برای روزهایی است که وقت زیادی برای آشپزی ندارید، اما می‌خواهید یک وعده‌ی مقوی و سیرکننده داشته باشید.

مراحل تهیه دمی بلغور جو تهرانی

مراحل تهیه دمی بلغور جو تهرانی به شرح زیر است:

  1. برای تهیه دمی بلغور جو، تمام حبوبات به جز عدس را از قبل در آب خیس کنید. این کار کمک می‌کند تا نفخ حبوبات کمتر شود. همچنین بهتر است ۲ تا ۳ بار آب حبوبات را عوض کنید.
  2. پس از اینکه یک شب حبوبات خیس خوردند، آن‌ها را آبکش کنید و سپس زیر آب بگیرید تا کاملاً تمیز شوند. بعد، آبکش را کنار بگذارید تا حبوبات خشک شوند.
  3. برنج را یک ساعت قبل از پخت، در آب خیس کنید تا بهتر بپزد.
  4. حبوبات خیس‌خورده (بلغور جو، نخود، لوبیا قرمز و چیتی) را در یک قابلمه بریزید و روی آن‌ها آب بریزید تا حدود یک بند انگشت بالاتر از حبوبات قرار بگیرد.

برای ادامه رسپی این غذای مقوی و خوشمزه، روی لینک رسپی دمی بلغور جو تهرانی کلیک کنید.

۲- دل دکونه

دل دکونه یا بادمجان کباب از غذاهای خوشمزه و خاص گیلانی است که طرز تهیه‌ی بسیار آسانی دارد.

مراحل تهیه دل دکونه

مراحل تهیه دل دکونه به شرح زیر است:

  1. بادمجان‌ها را بشویید و پوست بگیرید. با چاقو یک برش عمودی روی هر بادمجان بزنید، به طوری که ۳ سانتی‌متر از دو طرف آن دست نخورده بماند. می‌توانید کلاهک بادمجان را تا زمان پخت جدا نکنید.
  2. روی بادمجان‌ها کمی نمک بپاشید و بگذارید ۱۵ دقیقه بمانند تا تلخی آن‌ها گرفته شود.
  3. پس از ۱۵ دقیقه، بادمجان‌ها را در یک کاسه آب بگذارید تا ۲۰ دقیقه خیس بخورند.
  4. بعد از این مدت، بادمجان‌ها را از آب خارج کنید و روی یک پارچه بگذارید تا آب اضافی آن‌ها گرفته شود.

برای ادامه رسپی این غذای محلی خوش‌طعم، روی لینک رسپی دل دکونه کلیک کنید.

۳- کباب تابه‌ای بادمجان کبابی

کباب تابه‌ای بادمجان کبابی یک غذای ترکیه‌ای است که شبیه کباب تابه‌ای خودمون هست، اما طعم متفاوتی داره.

مراحل تهیه کباب تابه‌ای بادمجان کبابی

مراحل تهیه کباب تابه‌ای بادمجان به شرح زیر است:

  1. برای مخلوط گوشت، بهتر است از گوشتی که چربی دارد استفاده کنید. ترکیب گوشت گوسفند و گوساله بهترین انتخاب برای این کباب است. اگر به گوشت قرمز حساسیت دارید یا علاقه‌ای به آن ندارید، می‌توانید از گوشت بوقلمون به عنوان جایگزین استفاده کنید.
  2. پیاز را رنده کنید و نیازی نیست آب آن را بگیرید. سپس بادمجان‌ها را کبابی کنید و بعد…
    “““html
  3. آنها را به صورتی خرد کنید که خیلی ریز و له نشوند.
  4. پوست گوجه‌فرنگی‌ها را بکنید، آنها را از وسط نصف کنید و دانه‌هایش را خارج کنید. بعد از این که گوجه‌ها را فیله کردید، به شکل مکعبی خرد کنید.
  5. فلفل دلمه‌ای‌های رنگی را هم به شکل مکعبی خرد کنید. سپس به اندازه‌ی ۵-۶ تکه خلالی از فلفل دلمه‌ای‌ها را برای روی کباب تابه‌ای نگه دارید.

برای ادامه این دستور غذا روی لینک رسپی کباب تابه‌ای بادمجان کبابی کلیک کنید.

۴- ته چین گردو

ته چین یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه‌ای است که به روش‌های مختلفی تهیه می‌شود. ته چین گردو هم یکی از نوع‌های خاص این غذا است که طعم خیلی خوبی دارد.

مراحل تهیه ته چین گردو

مراحل تهیه این غذا به این صورت است:

  1. برنج را از شب قبل تمیز کنید و با مقداری آب بخیسانید. یک قابلمه مناسب را پر از آب کنید و روی حرارت قرار دهید. صبر کنید تا آب به جوش بیاید.
  2. سپس برنج‌های خیسانده شده را به آب جوش اضافه کنید. کمی نمک و روغن هم به قابلمه اضافه کنید و حدود ۴-۶ دقیقه صبر کنید تا برنج‌ها نرم شوند، سپس آنها را آبکش کنید و کنار بگذارید. برنج برای ته چین باید کمی سفت‌تر از حالت معمول پخته شود.
  3. گردوها را کمی خرد کنید. بهتر است گردوها را خیلی ریز نکنید تا در زمان خوردن حس شوند.
  4. گردوهای خرد شده را در تابه بدون روغن تفت دهید تا کمی روغن بیندازند. پس از آنکه بوی گردو آزاد شد حرارت را خاموش کنید و به مرحله بعد بروید.

برای ادامه این دستور غذا روی لینک رسپی ته چین گردو کلیک کنید.

۵- خوراک لوبیا

خوراک لوبیا یکی از غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که به روش‌های مختلفی تهیه می‌شود.

مراحل تهیه خوراک لوبیا

مراحل تهیه این غذا به این صورت است:

  1. لوبیا را تمیز کنید و بشویید. آن را در کاسه‌ای بریزید و از شب قبل در آب ولرم خیس کنید. این کار باعث می‌شود لوبیاها زودتر و با نفخ کمتری بپزند.
  2. پس از این که وقت کافی گذشت، لوبیاهای خیس‌خورده را همراه با آب زیاد در قابلمه‌ای بریزید. قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و منتظر بمانید تا به جوش بیاید.
  3. سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید لوبیاها به مدت ۴۰-۵۰ دقیقه بپزند تا نرم شوند. پیاز را بشویید و پوست بکنید. سپس آن را به شکل مکعبی خرد کنید.
  4. در یک تابه، کمی روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. سپس پیاز خرد شده را به تابه اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا نرم و طلایی شوند.

برای ادامه این دستور غذا روی لینک رسپی خوراک لوبیا کلیک کنید.

در این مطلب از مجله آشپزی رضیم لیستی متنوع از غذاهای مناسب برای شام را به شما معرفی کردیم. پیشنهاد می‌کنیم حتما این غذاهای خوش‌عطر و خوشمزه را در برنامه غذایی‌تان قرار دهید و از طعم عالی آنها لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل