بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

شیرینی بوندی لادو : دستور تهیه شیرینی هندی (مرحله به مرحله)

دستور پخت لادو، شیرینی هندی

شیرینی بوندی لادو یکی از شیرینی‌های سنتی هند است که می‌توان آن را با انواع آرد تهیه کرد. با ما همراه باشید.

شیرینی‌های مشهور هند – بوندی لادو

مواد لازم برای تهیه بوندی لادو

  • دو و نیم فنجان آرد نخودچی
  • یک و یک سوم فنجان شکر
  • یک چهارم فنجان شیر
  • رنگ نارنجی در صورت نیاز
  • روغن حیوانی برای سرخ کردن
  • ۱ قاشق غذاخوری هل سبز
  • ۱۰ عدد خلال بادام (تعداد به دلخواه)
  • ۱۰ عدد خلال پسته (تعداد به دلخواه)

دستور پخت بوندی لادو

  1. در یک قابلمه، سه فنجان آب بریزید و شکر را به آن اضافه کنید. بگذارید آب به جوش بیاید تا شکر حل شود و شربتی با غلظت مناسب به دست آید. سپس شیر را اضافه کرده و وقتی کف شیر بالا آمد، حرارت را خاموش کنید. در صورت تمایل، رنگ نارنجی را هم به شربت اضافه کنید و آن را کنار بگذارید.
  2. یک خمیر نازک با ترکیب آرد نخودچی و سه فنجان آب تهیه کنید. می‌توانید در این مرحله به خمیر رنگ هم اضافه کنید. خمیر باید آبکی و روان باشد.
  3. روغن حیوانی را در یک ظرف عمیق داغ کنید. یک قاشق سوراخ‌دار را کمی بالاتر از روغن نگه دارید و کمی از خمیر را روی آن بریزید تا خمیر از سوراخ‌ها عبور کرده و بوندی‌ها (خمیرهای کوچک گلوله‌ای) به وجود بیایند. بوندی‌ها را به مدت ۲-۳ دقیقه سرخ کنید.
  4. بوندی‌ها را با کفگیر خارج کرده و روغن اضافه آنها را با قرار دادن روی حوله کاغذی بگیرید. سپس آنها را در شربت بریزید. وقتی بوندی‌ها شربت را کاملاً جذب کردند، هل را هم به آنها اضافه کرده و به آرامی هم بزنید.
  5. بوندی‌ها را به تعداد دلخواه جدا کنید و با دستانتان آنها را گرد کنید تا به شکل لادو در بیایند.
  6. لادوها را با خلال پسته یا خلال بادام و یا هر دو تزئین کرده و بگذارید خنک شوند. سپس می‌توانید آنها را بسته‌بندی کنید.

گردآوری شده از مجله ی رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم

خروج از نسخه موبایل