بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

طرز تهیه جوجه حلزونی رستورانی

فیلم طرز تهیه جوجه حلزونی رستورانی

توجه : آموزش های جامع شِف رضوان سجادی در آکادمی رضیم (بهترین آموزشگاه آنلاین آشپزی و قنادی) منتشر میشوند، ویدئوهای آکادمی 0 تا 100 ترفند ها و نکات آموزش داده شده است.



 

مواد لازم جوجه حلزونی رستورانی

فیله مرغ : ۵۰۰ گرم

پیاز : یک عدد بزرگ

سیر : ۲ حبه بزرگ

نمک : یک قاشق چای خوری

فلفل سیاه : نصف قاشق چای خوری

پاپریکا : نصف قاشق چای خوری

زعفران دم کرده : ۳ قاشق غذا خوری

روغن : به مقدار لازم

فیله های مرغ یا سینه برش بزنید و به مدت یک ساعت داخل مواد که شامل پیاز خلالی یا نگینی خورد شده ، سیر یا پودر سیر ، نمک ، فلفل سیاه ، فلفل پاپریکا و زعفران دم کرده میشه قرار بدید بعد از یک ساعت به شکل حلزونی در بیاورید و با شیخ چوبی کوچکی یا خلال دندان ثابتش کنید و داخل روغن هر طرف ۵ دقیقه سرخ کنید و نوش جان کنید .

‫0/5 ‫(0 نظر)
خروج از نسخه موبایل