هرچقدر در باره انار صحبت شود باز هم کم است. میوه ای خوشمزه با خواصی شگقت انگیز که در فصل پاییز به وفور یافت می شود. همچنین در مراسم آیینی شب یلدا نیز از این میوه خوشمزه استفاده می شود. در قرآن از آن به عنوان میوه ای بهشتی نام برده شده است. در هفت مغز تصمیم گرفته شد تا فرا رسیدن شب یلدا روزانه دستور غذاها و سالادهایی تهیه شود که در آن انار به کار رفته باشد.
.
مواد لازم
.
– آب و پوست یک عدد لیمو ترش
– یک قاشق غذاخوری رب انار
– یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
– یک قاشق چایخوری شکر
– یک عدد خیار که به خوبی خردشده باشد
– دو عدد گوجه بزرگ، بخوبی خردشده
– صد و ده گرم دانه انار
– یک دسته کوچک جعفری، خردشده
– یک دسته کوچک شوید، خردشده
– یک دسته کوچک نعناع، خردشده
.
طرز تهیه
.
– در یک کاسه بزرگ، پوست و آب لیمو، رب انار، روغن زیتون، شکر و مقداری ادویه را با هم مخلوط کنید.
– خیار، گوجه، دانه های انار، شوید، جعفری و نعناع را اضافه کنید. همه مواد را با هم مخلوط کرده و سرو نمایید.
سایت آموزش آشپزی رضیم