سالاد ذرت و لوبیا چشم بلبلی
مواد لازم:
لوبیا چشم بلبلی (پخته)
۲ لیوان
ذرت (پخته)
۳ لیوان
اسفناج (پخته)
۲ لیوان
پیاز قرمز خردشده
۱ عدد
مواد برای سس سالاد:
سس مایونز
۳ قاشق غذا خوری
ماست سفت
۳ قاشق غذا خوری
آبلیمو تازه
۳ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل ،پودر سیر،آویشن
به مقدار لازم
طرز تهیه:
۱
همه ی مواد را مخلوط کنید
۲
سالاد دو تا سه ساعت در یخچال بماند
سایر نکات:
این سالاد برای مهموني ها تولد ها خیلی مناسبه ميتونين از مغز ها هم توش استفاده کنین مثل مغز گردو و بادام
سایت آموزش آشپزی رضیم