سالاد عدس مراکشی
به نظر من که اسمش سالاده، اما یه وعده غذای رژیمی کامله!
عدس ۱ پیمانه
هویج ۸ عدد
کرفس ۳ ساقه
پیاز ۱عدد کوچک
نعناع تازه ۱ دسته کوچک
کشمش بی دانه ۱/۳ پیمانه
گردو یا مغز دانه آفتابگردان ۵۰ گرم (به دلخواه)
مواد لازم برای سس:
آبلیموترش ۳ قاشق سوپخوری
روغن زیتون یا روغن سالاد دلخواه ۴ قاشق سوپخوری
فلفل قرمز تند ۱/۴ قاشق چایخوری
فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چایخوری
عسل یا شکر ۱ قاشق چایخوری
سیر له شده ۲ حبه
پودر زیره ۱/۲ قاشق چایخوری
پودر دارچین ۱/۲ قاشق چایخوری
آب سرد ۲ قاشق سوپخوری
عدس را از چند ساعت قبل بخیسانید، سپس با مقداری آب و کمی نمک بپزید و وقتی دانهها نرم شد آبکش کنید.
هویج را پوست بگیرید و رنده درشت کنید.
کرفس و پیاز را به صورت حلقههایی نازک خرد کنید.
تمام مواد را داخل ظرفی بریزید و زیر و رو کنید تا مخلوط شود.
در کاسه دیگری تمام مواد سس را با هم ترکیب کنید و روی سالاد بریزید و با قاشق خوب زیر و رو کنید تا تمام مواد به سس آغشته شوند.
نوش جان
سایت آموزش آشپزی رضیم