بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

طرز تهیه سالاد عدس مراکشی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

سالاد عدس مراکشی

به نظر من که اسمش سالاده، اما یه وعده غذای رژیمی کامله!

عدس ۱ پیمانه
هویج ۸ عدد
کرفس ۳ ساقه
پیاز ۱عدد کوچک
نعناع تازه ۱ دسته کوچک
کشمش بی دانه ۱/۳ پیمانه
گردو یا مغز دانه آفتابگردان ۵۰ گرم (به دلخواه)

مواد لازم برای سس:
آب‌لیموترش ۳ قاشق سوپخوری
روغن زیتون یا روغن سالاد دلخواه ۴ قاشق سوپخوری
فلفل قرمز تند ۱/۴ قاشق چایخوری
فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چایخوری
عسل یا شکر ۱ قاشق چایخوری
سیر له شده ۲ حبه
پودر زیره ۱/۲ قاشق چایخوری
پودر دارچین ۱/۲ قاشق چایخوری
آب سرد ۲ قاشق سوپخوری

عدس را از چند ساعت قبل بخیسانید، سپس با مقداری آب و کمی نمک بپزید و وقتی دانه‌ها نرم شد آبکش کنید.

هویج را پوست بگیرید و رنده درشت کنید.

کرفس و پیاز را به صورت حلقه‌هایی نازک خرد کنید.

تمام مواد را داخل ظرفی بریزید و زیر و رو کنید تا مخلوط شود.

در کاسه دیگری تمام مواد سس را با هم ترکیب کنید و روی سالاد بریزید و با قاشق خوب زیر و رو کنید تا تمام مواد به سس آغشته شوند.

نوش جان

 

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)
خروج از نسخه موبایل