من یکی از طرفداران سخت سالاد های خوشمزه هستم 😁 و هر نوع سالادی رو حاضرم امتحان کنم 😋
لوبیا سبز 500 گرم
پیاز قرمز 1 عدد کوچک
روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
سرکه بالزامیک 2 قاشق غذاخوری
گردوی خرد شده 1/3 پیمانه
نمک و فلفل به مقدار کافی
و در صورت تمایل کِرَن بِری و پنیر فتا یا لیقوان داشته باشید.
#سالاد_لوبیا_سبز_سرکه_ای : یک قابلمه رو پر از آب کنید و روی شعله بگذارید تا جوش بیاید. توی این مدت پیاز رو به صورت خیلی ریز خرد کنید. لوبیا سبز رو هم پاک کنید و به صورت تکههای دراز ۷–۸ سانتی خرد کنید. وقتی آب جوش آمد لوبیا سبز رو داخل قابلمه بریزید. نگذارید لوبیاها زیاد پخته بشن و بعد از ۲–۳ دقیقه آبکش کنید. یعنی باید لوبیا کمی پخته شه و همچنان سبز رنگ و ترد باشد. در حین پخته شدن لوبیا سبز، یک کاسه بزرگ پر از یخ آماده کنید. لوبیای آبکش شده رو بلافاصله داخل ظرف یخ بگذارید تا بیشتر از این پخته نشه و وقتی خنک شدند دوباره آبکش کنید.
لوبیا سبز و پیاز خرد شده رو داخل کاسهای قرار بدید. روی اونها روغن زیتون بریزید و زیر و رو کنید تا خوب به روغن آغشته بشن . بعد سرکه بالزامیک رو اضافه کنید. به مقدار کافی نمک و فلفل بپاشید و در آخر هم گردوی خرد شده رو روی آنها بریزید.
در صورت تمایل میتونید از کرن بری و پنیر خورد شده ی فتا یا لیقوان استفاده کنید.
نووووش جونتون 😘
سایت آموزش آشپزی رضیم