سالاد لوبیا سفید
1/2 فنجان لوبیای سفید پخته
1/2 فنجان پیاز قرمز خلال شده
1/2 فنجان گوجه گیلاسی نصف شده
1/4 فنجان گوجه فرنگی خشک (اختیاری)
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
3 قاشق غذاخوری سرکه
1/2 قاشق چایخوری خردل
2 حبه سیر ریز خرد شده
1/4 قاشق چایخوری پونه کوهی
1/2 قاشق چایخوری نمک
1/2 قاشق چایخوری فلفل
1/4 فنجان فتا خرد شده
2 قاشق غذاخوری نعناع تازه خرد شده
در یک کاسه متوسط ، لوبیا ، پیاز قرمز و هر دو نوع گوجه فرنگی را اضافه کنید. در یک کاسه کوچک جداگانه ، روغن زیتون ، سرکه ، خردل ، سیر ، پونه کوهی و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. روی مواد سالاد سس اماده شده را بریزید و فتا و نعناع را اضافه کنید. قبل از سرو اجازه دهید سالاد به مدت 10 دقیقه بماند تا طعم های آن جا بیفتد
سایت آموزش آشپزی رضیم