سالاد لوبیا
مواد لازم:
لوبیا سیاه یک چهارم پیمانه
لوبیا سبز خرد شده یک و یک دوم پیمانه
سیب زمینی کوچک پنج عدد
شوید خشک یک قاشق غذاخوری
ماست یک قاشق غذاخوری
سس مایونز شصت گرم
روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
آبلیموترش تازه یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه آسیاب شده به میزان لازم.
طرز تهیه :
لوبیا سیاه را پخته و آبکش می کنیم. می توان با لوبیا چیتی جایگزین کرد.
دو سر لوبیا سبز را گرفته و نیم سانتی برش می زنیم. لوبیا سبز را نیز پخته، سپس در آبسرد ریخته و آبکش می کنیم.
سیب زمینی را مکعبی خرد کرده و همراه با نمک می جوشانیم. بعد از ده تا پانزده دقیقه وقتی سیب زمینی پخت آبکش می کنیم. نمک کمک می کند سیب زمینی له نشود. تمام مواد سس را باهم مخلوط کرده و با سبزیجات پخته شده مخلوط می کنیم. با توجه به اینکه برای پخت سیب زمینی از نمک استفاده کرده ایم معمولاً نیازی به اضافه کردن نمک نیست، پس بعد از چشیدن در صورت نیاز نمک اضافه نمایید. سالاد را برای یک ساعت در ظرف درب دار در یخچال قرار داده، سپس سرو می کنیم. نوش جان
سایت آموزش آشپزی رضیم