سالاد لوبیای پرتغالی
خوب بریم یه کم سالاد لوبیا چشم بلبلی به سبک جنگجویان پرتغالی درست کنیم که به هیچوجه در انحصار انار و هندونه شب یلدا و قصه کریسمس نیست و یه وعده پیش غذا، شام سبک یا شکم پر کن به سبک پرتغالیهاست!
مواد لازم
لوبیای چشم بلبلی ۲ پیمانه
کرفس ۲ ساقه
هویج ۲ عدد
فلفل دلمهای قرمز ۱ عدد
پیاز (ترجیحا پیاز قرمز ) ۱ عدد
سیب سبز یا زرد ۱ عدد
پودر زیره ۱/۲ قاشق چایخوری
سرکه انگور یا سیب ۲ قاشق سوپخوری
لیمو ترش ۱ عدد
روغن سالاد (ترجیحا زیتون ) ۳ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
جعفری خرد شده ۲ قاشق سوپخوری
لوبیای چشم بلبلی را از روز قبل خیس کنید و سپس با مقداری آب بپزید تا نرم شود. در بیست دقیقه آخر پخت کرفس و هویج نگینی خرد شده را به همراه مقداری نمک و پودر زیره به لوبیا اضافه کنید و درب قابلمه را بردارید تا آب لوبیا تا حد ممکن کشیده شود. سپس آبکش کنید و بگذارید خنک شود و به دمای محیط برسد.
فلفل دلمهای، پیاز و سیب را به صورت نگینی خرد کنید و در ظرفی بریزید. مخلوط لوبیا را اضافه کنید.
سرکه. آب لیموترش، روغن و نمک و فلفل به سالاد اضافه کنید و خوب زیر و رو کنید تا کاملا به مواد آغشته شوند. بهتر است سالاد لوبیا همدما با محیط سرو شود و هنگام سرو مقداری جعفری خزر شده روی آن بپاشید.
نوش جان
سایت آموزش آشپزی رضیم