مواد لازم: (برای 4 نفر)
هلو: 1 کیلو
سیب زمینی: 5 عدد
برگ اسفناج سالادی: 1 بسته
پنیر موزارلا: 100 گرم
بادام زمینی خام: یک سوم فنجان
آب لیموی تازه: 1 فنجان
روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری
روش تهیه:
برگ اسفناج سالادی را بشویید. بگذارید آب آن رفته و خشک شود. هلو ها را خوب شسته و بگذارید آب آن برود. بادام زمینی را داخل آب ولرم خیس کنید تا پوست آن کنده شود. سیب زمینی ها را بشویید و با پوست بخار پز کنید. بعد از اینکه سیب زمینی ها پخت و کاملا سرد شد، آنها را با پوست به شکل مکعبی خرد کنید. آب لیمو ترش را بگیرید. اکنون داخل ظرف مناسب برگ اسفناج ها را بریزید. روی آن سیب زمینی ها را بگذارید. هلو ها را به شکل هلالی و با پوست خرد کنید و به سالاد اضافه کنید. پنیر ها را به شکل دلخواه خرد کنید و بعد به سالاد اضافه کنید. اکنون بادام زمینی ها را روی سالاد بریزید. بهتر است مخلوط آب لیموی تازه و روغن زیتون را روی سالاد نریزید تا برگ کاهو ها تازه بمانند. روی سالاد سلفون بکشید تا رنگ سیب زمینی و هلو تغییر نکند. آن را داخل یخچال گذاشته و هنگام سرو سالاد، آب لیمو را هم به عنوان چاشنی کنار آن بگذارید.
نکات:
میتوانید برای تبدیل شدن این سالاد به یک غذای کامل، چند ورقه گوشت بوقلمون نیز به آن اضافه کنید.
هلو ماده اصلی تهیه این غذاست. هر یک چهارم فنجان هلو حاوی یک چهارم میلی گرم آهن است. علاوه بر اینکه سیب زمینی نیز یکی از منابع حاوی پتاسیم و آهن مورد نیاز بدن است.
سایت آموزش آشپزی رضیم