مواد لازم قارچ شکم پر با مرغ و خامه
قارچ 10 عدد بزرگ
یک عدد سینه مرغ
یک عدد پیاز
سه چهارم لیوان پنیر پیتزا
نصف لیوان خامه
یک لیوان اسفناج
نمک، فلفل سیاه، آویشن و ادویه های دلخواه به میزان لازم
طرز تهیه قارچ شکم پر با مرغ و خامه
۱. قارچ ها را تمیز بشویید و ساقه آن را جدا کنید می توانید کمی از داخل قارچ را هم خالی کنید.
۲. سینه مرغ را ریز خرد کنید با نمک و فلفل سیاه کمی مزه دار نمایید. در یک تابه کره یا روغن را همراه پیاز نگینی شده تفت دهید. سینه مرغ را به تابه اضافه نمایید و اجازه دهید کامل نرم شوند.
۳. خامه، اسفناج، آویشن و ادویه ها را اضافه نمایید. بعد از تفت خوردن مواد اجازه دهید کمی سرد شود و بعد در قارچ ها مقداری از مواد را ریخته و روی آن پنیر پیتزا بریزید. فر را از قبل با دمای 180 درجه گرم کنید و قارچ ها را به مدت یک ربع در آن قرار دهید، تا کاملا پخته و پنیر پیتزا آب شود.
۴. از مواد دیگری مانند زیتون، گوجه فرنگی خشک شده، ذرت و سیب زمینی سرخ شده برای تزئین یا کنار این غذا میتوانید استفاده نمایید.
سایت آموزش آشپزی رضیم