بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

طرز تهیه مربا هلو خانگی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

مواد لازم مربا هلو

هلوهای بزرگ 2.5 کیلوگرم
شکر 2 کیلوگرم
آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
جوهر لیمو 1/2 قاشق چایخوری
چوب دارچین (اختیاری) 1 عدد

طرز تهیه مربا هلو

هلوها را بشویید و پوست آنها را نازک بگیرید. سپس آن را به اندازه دلخواه خرد کنید.
هلوها را در قابلمه بزرگی بریزید شکر را اضافه کرده یک و نیم ساعت در دمای اتاق بذارید بماند وقتی شکر جذبش شد به آن آبلیمو و جوهر لیمو و چوب دارچین را اضافه کنید. سپس به مدت 10 تا 15 دقیقه روی حرارت زیاد بپزید (زمان بستگی به سفتی و نرمی هلو داره)
هنگام پخت، کف‌ها را از روی آن جمع کنید.
مربا را داخل شیشه بریزید بعد از خنک شدن داخل یخچال بذارید.
نکته: هرچه داخل هلوهای شما صورتی تر باشد مربا شما نیز صورتی می‌شود.

‫0/5 ‫(0 نظر)
خروج از نسخه موبایل