بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

طرز تهیه مربا پوست پسته خانگی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

سلام دوستان روزتون بخیر💞
واسه اولین دفعه مربا ی پوست پسته تازه درست کردم با ورژن خودم به رنگ قرمز😅آخه پوست پسته هام بعد از پخت رنگشون به نظرم جالب نبود و مجذوبش نشدم در نتیجه از کمی رنگ قرمز خوراکی مارک فو استفاده کردم که خوشرنگ و دلربا شد. همراه سایت آموزش آشپری رضیم باشید .
_در مورد اینکه پسته ها روسمپاشی میکنن هم من شنیدم که میگن پوستش خوب نیست و بهتره مصرف نشه اما خب سالی یه بار اشکال نداره 😁(مربای پوست پرتقالم همینجوره)
_بهتره پوست پسته تون صورتی و خوشرنگ باشه واسه من بیشترش سبز رنگ بود😒
_و سعی کنید مثل من له و لورده نشه پوست پسته هاتون😅
_در مورد مربای هویج هم بگم با این فرمولی که دادم همیشه درست میکنم و خیلی راضیم وسط شیرینی مربایی عالی میشه 😋
_ میتونید اسانس و وانیل رو حذف کنید و گلاب و هل بریزید یا چوب دارچین 😉

مواد لازم مربا پوست پسته خانگی

پوست پسته تازه:۲۵۰گرم
شکر:۲۵۰گرم
گلوکز:۱ق س
گلاب:یک پ
آب:نصف پ
هل سبز:۵ _۶عدد
جوهر لیمو:یک هشتم ق چ
زعفران یا رنگ قرمز خوراکی

طرز تهیه مربا پوست پسته خانگی

_پوست پسته ها رو شسته و ۱۲ ساعت داخل آب داغ خیس میکنیم(آبشو یکی دو دفعه میریزیم دور و مجدد آب داغ میریزیم)
_بعد از این مدت آبکش کرده و دوساعت فریز میکنیم.
_پوست پسته هارو میریزیم داخل قابلمه و آب میریزیم روی حرارت گذاشته اجازه میدیم بجوش بیاد تقریبا ۲۰دقیقه زمان میدیم که بجوشه.
_آبکش کرده و سریع داخل ظرفی که آب و یخ داره میریزیم و یه ساعت میذاریم بمونه.
_مجدد مرحله بالا رو انجام میدیم تا تلخی پوست پسته گرفته بشه‌
_شاید لازم باشه تا ۳ دفعه اینکار انجام بشه (من دو دفعه جوشوندم و تلخ نبود)
_آب و گلاب و شکر و هل سبز+جوهر لیمو رو میریزیم داخل قابلمه و میذاریم روی حرارت تا بجوشه و کمی قوام بیاد.(خیلی غلیظ نشه)
_از روی حرارت برداشته کنار میذاریم تا خنک بشه.
_بعد پسته و گلوکز مایع رو اضافه کرده و مجدد روی حرارت میذاریم تا بجوشه و کاملا قوام بیاد.
_در صورت تمایل در اخرین مرحله کمی رنگ قرمز خوراکی یا زعفران اضافه میکنیم که خوشرنگ بشه .
_در صورت تمایل کمی خلال پسته هم اواسط پخت مربا اضافه میکنیم.

‫0/5 ‫(0 نظر)
خروج از نسخه موبایل