بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

طرز تهیه ناگت مرغ خوشمزه و پفکی (به سبک رستورانی)

مواد لازم ناگت مرغ

– سینه مرغ: ۴۰۰ گرم (به قطعات کوچک برش زده شده)
– پیاز: ۱ عدد کوچک (رنده شده یا بسیار ریز خرد شده)
– تخم‌مرغ: ۱ عدد
– آرد: ۱/۲ پیمانه
– آرد سوخاری: ۱ پیمانه
– نمک: به مقدار لازم
– فلفل سیاه: به مقدار لازم
– پودر سیر: ۱ قاشق چای‌خوری (اختیاری)
– پودر پیاز: ۱ قاشق چای‌خوری (اختیاری)
– روغن مایع: به مقدار لازم برای سرخ کردن

طرز تهیه ناگت مرغ

۱. آماده‌سازی مرغ :

– قطعات سینه مرغ را در یک کاسه بزرگ قرار دهید.
– پیاز رنده شده، تخم‌مرغ، نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پودر پیاز (اگر استفاده می‌کنید) را به مرغ اضافه کنید. همه مواد را خوب مخلوط کنید تا ترکیب یکنواختی حاصل شود.

۳. شکل دادن به ناگت‌ها :
– از ترکیب مرغ به اندازه یک قاشق غذاخوری بردارید و با دستان خود به شکل دایره یا مستطیل فرم دهید.
– این کار را تا زمانی که تمام مخلوط تمام شود، ادامه دهید.

۳. آغشته کردن به آرد :

– در یک کاسه جداگانه آرد و در کاسه‌ای دیگر آرد سوخاری را بریزید.
– هر ناگت را ابتدا در آرد (تا کاملاً پوشانده شود) سپس در آرد سوخاری بغلطانید.

۴. سرخ کردن :

– روغن را در یک تابه عمیق گرم کنید.
– ناگت‌ها را در روغن داغ قرار دهید و تا زمانی که طلایی و برشته شوند، سرخ کنید (معمولاً ۳-۵ دقیقه از هر طرف کافی است).
– پس از سرخ شدن، آن‌ها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی را بگیرد.

۵. سرو کردن :

– ناگت‌های مرغ را با سس کچاپ، سس مایونز یا سس تند سرو کنید.

‫0/5 ‫(0 نظر)
خروج از نسخه موبایل