بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

طرز تهیه پنینی مرغ با شوید خوشمزه و مجلسی به سبک کافه ای

مواد لازم پنینی مرغ با شوید

سینه مرغ ۱ عدد
شوید تازه ۱ دسته
سس خردل‌ ۲ قاشق غذاخوری
خردل دیژون ۱ قاشق مرباخوری(اختیاری)
لیموترش تازه ۲ عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
سس تند گلوریا
روغن زیتون

سس پیازچه

پیازچه ۲-۳ عدد
فلفل شیرین ۲ عدد
ماست پرچرب
سس فرانسوی
پول بیبر ،نمک و فلفل،حریره سیر
لیموترش تازه
نان گرد ساندویچی
پنیر دلخواه

طرز تهیه طرز تهیه پنینی مرغ با شوید

ابتدا ما باید مرغ را تکه کنیم و از استخوان سینه جدا کنیم و بعد مواد مرینیت رو حاضر میکنیم در کاسه ای شوید ساطوری شده،سس خردل من هم از ایرانی و هم دیژون استفاده کردم ،نمک و فلفل،روغن زیتون،آب لیموترش تازه را با هم مخلوط کنید و تکه های مرغ را در سس بخوابانید و حداقل یک ساعت در یخچال استراحت دهید،در این فاصله سس پیازچه را حاضر میکنیم به این صورت که پیازچه را با قسمت سبز رنگ و فلفل شیرین را ساطوری خرد کنید و با ماست و سس فرانسوی و نمک و فلفل و لیموترش تازه و حریره سیر مخلوط کنید و کنار بگذارید،فیله ها را از یخچال بیرون اورده و تابه گریل را گرم کنید و مرغ ها را توی تابه بگذارید تا گریل شود.

سپس نان را باز کنید روی یک طرف نان سس بریزید روی سس اسلایس نازک پیاز و گوجه بزارید و روی آن اسلایس های مرغ شویدی را گذاشته و مقداری پنیر دلخواه ،نان بعدی را روی پنیر کذاشته با مقداری کره روی سطح نان را براش کنید و اگر ساندویچ ساز دارید که چه بهتر در غیر این صورت،مثل من در تابه بگذارید یک عدد کاغذ روغنی را روی ساندویچ ها بگذارید و جسم سنگینی روی آن قرار دهید تا ساندویچ پرس و پنینی شود و تا داغ هست میل کنید

‫0/5 ‫(0 نظر)
خروج از نسخه موبایل