بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

طرز تهیه کراکت مرغ و پنیر خوشمزه و ساده به سبک رستوران

مواد لازم کراکت مرغ و پنیر

یک عدد سینه مرغ
دو عدد سیب زمینی متوسط
دو عدد فلفل دلمه ای متوسط
۲۰۰ گرم پنیر پیتزا
سه قاشق غذا خوری سس مایونز
دو قاشق غذا خوری سس کچاپ
دو عدد تخم مرغ
آرد سفید به مقدار لازم
آرد سوخاری به مقدار لازم
یک قاشق چایخوری پودر سیر
۱/۲ قاشق چای خوری پودر آویشن
یک قاشق چایخوری پودر پاپریکا
نمک به مقدار لازم

طرز تهیه کراکت مرغ و پنیر

۱. سینه مرغ رو با پیاز و نمک و فلفل و ادویه و کمی آب بپزید سپس خرد کنید یا ریش کنید.
۲. سیب زمینی رو آبپز کرده سپس رنده کنید و به مرغ اضافه کنید.
۳. فلفل دلمه رو نگینی خرد کرده اضافه کنید.
۴. سس کچاپ و سس مایونز رو اضافه کنید.
۵. سپس پنیر پیتزا رو اضافه کنید.
۶. مقداری نمک و فلفل سیاه و درصورت دلخواه پودر پاپریکا پودر سیر و کمی آویشن اضافه کنید خوب مخلوط کنید تا به صورت خمیر یکدستی دربیاید.
۷. داخل یک ظرف مستطیل شکل نایلون بکشید مایه رو داخلش بریزید و صاف کنید و به مدت ۳ساعت داخل فریزر قرار بدید دقت کنید حداقل باید ۱/۵ تا ۲ سانت ارتفاع موادتون بشه خیلی نازک نشه.
۸. بعد استراحت از ظرف خارج کرده و به صورت نوارهای مستطیلی برش بزنید.
۹.نوار ها رو ابتدا داخل آرد سفید سپس داخل تخم مرغ زده شده و درنهایت داخل پودر سوخاری بزنید.
۱۰.سپس داخل روغن سرخ کرده نوش جان کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)
خروج از نسخه موبایل