بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

طرز تهیه کمپوت زردآلو خانگی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

مواد لازم کمپوت زردآلو

زردآلو
آب
شکر

طرز تهیه کمپوت زردآلو

زردآلوها را تمیز بشویید و اجازه دهید خشک شوند و آب اضافه ای نداشته باشند.
زردآلوها را در شیشه های استریل و خشک بریزید و شیشه را خوب تکان دهید و چند بار به سطح بکوبید تا جابجا شوند و فضای اضافه بیش از حد بین میوه ها نباشد.
شیشه ها را با آب جوشیده خنک شده پر کنید و در هر شیشه 2 تا 5 قاشق غذاخوری شکر بریزید. میزان شکر بستگی به ذائقه شما و شیرینی ها میوه ها دارد.
اگر زردآلوها خیلی شیرین هستند، شکر کمتری اضافه کنید.
مقداری از شربت را بچشید و شکر را با توجه به شیرینی میوه و ذائقه خود اضافه کنید، در کل کمپوت نباید زیاد شیرین باشد.
شیشه ها که کامل پر شد، در فلزی آنها را محکم ببندید و درون قابلمه ای بچینید.
قابلمه را با آب شیر پر کنید تا جاییکه شیشه ها در آب باشند و روی شعله قرار دهید تا به نقطه جوش برسد. از زمانیکه به نقطه جوش رسید 15 دقیقه شیشه ها بجوشند.
سپس شعله را خاموش کنید و اجازه دهید شیشه ها از داغی بیفتند سپس از آب خارج کنید و به صورت وارونه روی سطحی قرار دهید تا کاملا خنک شوند.
وارونه کردن شیشه باعث میشود اگر هوای اضافی درون شیشه باشد خارج شود و همچنین اگر در شیشه به خوبی بسته نشده باشد، مایه کمپوت از آن خارج شود و متوجه شوید، شیشه ای که نشتی دارد باید زودتر از بقیه مصرف شود.
شیشه ها را بعد از خنک شدن به یخچال انتقال دهید و تا قبل از باز شدن در شیشه، حدود 6 ماه قابل نگهداری هستند و در صورتیکه در شیشه باز شد ظرف چند روز باید مصرف شود.
کمپوت نیاز به هیچ افزودنی مانند وانیل یا زعفران و یا رنگ غذا ندارد و میوه به اندازه کافی طعم و رنگ دارد.

پ.ن: در صورت تمایل میتوانید آب و شکر را در ظرفی مخلوط کنید و روی شعله قرار دهید تا شکر حل شود و اجازه دهید از داغی بیفتد و سپس شیشه ها را با آن پر کنید.
پ.ن: همچنین میتوانید آب و شکر را مخلوط کنید و روی شعله قرار دهید و زردآلوها را به آن اضافه کنید و حدود 30 دقیقه یا تا زمانیکه بپزند و نرم شوند با شعله متوسط بجوشند. سپس در شیشه بریزید و ظرف یک هفته مصرف کنید. این روش قابلیت نگهداری طولانی مدت ندارد.

‫0/5 ‫(0 نظر)
خروج از نسخه موبایل