مواد لازم کمپوت شلیل خانگی
شلیل 12 عدد
شکر 1 لیوان
وانیل کمی
طرز تهیه کمپوت شلیل خانگی
اگه مثل من عاشق میوه هتی تابسونی هستین و وسط زمستون دلتون هوای میوه های تابستونی رو میکنه پیشنهاد میکنم این پست رو ذخیره کن تا همیشه داشته باشی😍
شلیل ها رو چهار قسمت کن اگه دوست داشتی میتونی پوست بگیری ولی من با پوست درست کردم ،اب به مقداری که روی همه شلیل ها رو بگیره ،من سه لیوان ریختم
یک لیوان هم شکر بهش اضافه کن و بزار یک ربع بجوشه ،
بعد وانیل بریز و شعله رو خاموش کن
وانیل برای عطر بهتر هست دوست نداشتی هم میتونی نریزی یا گلاب یکی دو قاشق بریزی،
حالا اگر میخوای اینو واسه زمستون نگه داری پس باید همه مواد مخلوط کنیو قبل از پخت داخل شیشه بریزی و درب شیشه رو محکم ببندی و داخل قابلمه اب بریزی و شیشه ها رو بچینی و بزاری بیست دقیقه بپزه ،هم پخته میشه و هم کنسرو میشه و تا یک سال هم بمونه خراب نمیشه ،،
اگر یادت رفت و تو قابلمه پختی و دوست داشتی کنسرو کنی هم میشه ،پس بعد از پخت بریز تو شیشه ودرب محکم ببند داخل قابلمه اب بزا یه ربع بجوشه ،فقط ممکنه میوه ها یکم له تر بشن جون دو تا مرحله پخت براش انجام دادی ،
بپز و نوش جون کن 😊