اگه نمیدونی با میوه های مونده تو یخچالت چی کار کنی حتما تا آخر کپشن همراهم باش که یه چیز خوشمزه دارم برات🤩
هر میوه ای میتونی به همین روش درست کنی فقط زمان موندنش رو تو آب جوش و مقدار شکرش رو بر اساس شیرینی میوه کم و زیاد کن.
مواد لازم کمپوت کیوی خانگی
دو و نیم لیوان آب
دوازده قاشق شکر تقریبا به ازای هر لیوان آب ۵ ق شکر
زعفرون دم شده
گلاب
هل
کیوی هم بین ۱۰ تا دوازده عدد داشتم
طرز تهیه کمپوت کیوی خانگی
آب و شکر رو روی حرارت بذارید وقتی جوش زد حرارت روکم کنید بذارید شکر کاملا آب شه و بعد زعفرون و هل و گلاب رو اضافه کنید.
بیست دقیقه بعد از جوشیدن آب کیوی هارو که پوست گرفتید و ریز کردید هر مدل که دوسدارید، داخل آب بریزید و بعد از پانزده دقیقه همینطوری داغ داخل شیشه بریزید و دربش رو ببندید.شیشه حتما درش فلزی باشه.
شیشه رو به صورت وارونه داخل آب ولرم بذارید (سرد نباشه که شیشه داغ هست میشکنه) و بیست دقیقه رو حرارت ملایم بمونه بعد بیرون بیاریدش و بذارید یک شب وارونه بمونه تا مطمین شین هواگیری شده.
داخل یخچال شش ماه و بیرون یخچال سه ماه میتونید نگهداری کنید.
میتونید میزان شیرینیش رو بچشید و اگر کم بود شکر اضافه کنید ولی شکر حتما حل شده بعد داخل شیشه بریزید.
حتما این کمپوت خوشمزه رو امتحان کنید و نوش جون کنید