اونایی که کمپوت گلابی دوست ندارن اگه به این روش ساده درست کنن عاشقش میشه و عطر و طعمش اصلا با کمپوت های شرکتی قابل مقایسه نیست.😋
.
مواد لازم کمپوت گلابی
به ازای هر یک کیلو گلابی
یک لیوان فرانسوی شکر
چهار لیوان فرانسوی آب
یک قاشق غذا خوری آب لیموترش تازه
دارچین هل گلاب زعفرون به دلخواه
طرز تهیه کمپوت گلابی
ابتدا گلابی ها رو خوب بشورید پوست بگیرید و از وسط نصف کنید و هسته گلابی رو جدا کنید.
شکر و آب رو داخل قابلمه ریخته و کمی هم بزنید و روی حرارت بذارید وقتی جوش اومد گلابی هارو به قابلمه اضافه کنید.
.
نکته مهم: اگر گلابی هاتون سفت بود ۲۵ الی ۳۰ دقیقه زمان پخت اما اگر گلابی ها نرم بود ۱۰ الی ۱۵ دقیقه زمان پخت نیازه.
.
بعد از پخت کمپوت داخل شیشه کاملا تمیز بریزید و در شیشه ها رو محکم ببندید و داخل یخچال قرار بدید.
اگر می خواین کنسرو کنید بعد از اینکه داخل شیشه ریختین، شیشه هارو درون یک قابلمه بذارید و از نمیه شیشه ها کمی بیشتر آب بریزید داخل قابلمه و اجازه بدید ۳۰ دقیقه بجوشه و تا ۶ ماه میتونین داخل کابینت نگهداری کنید.
نوش جان😍