بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

طرز تهیه کمپوت گوجه سبز خانگی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

«کمپوت گوجه سبز»
سلام سلاااام👋
حال و احوالتون رفقاااا
خوب و سلامتید؟
امیدوارم که همگی عالی باشید💞💞
میگماااا تا فصل گوجه سبز تموم نشده بریم یه کمپوت خوشمزه درست کنیم😋
از خوشمزگیش هم اصن نگم براتون که مززززه زندگی میده😇.

طرز تهیه کمپوت گوجه سبز

برای درست کردنش ابتدا
گوجه سبزهاتون رو تمیز بشورید و داخل سبد بریزید تا کامل خشک بشه.
بعد برید سراغ درست کردن شربت کمپوت:
یک لیوان شکر رو با چهار تا لیوان آب داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت بذارین تا شکر حل بشه و یک دقیقه بجوشه ،بعد از روی حرارت بردارید تا از دما بیوفته.
شیشه های مناسبی رو که درب فلزی دارن برای درست کردن کمپوت انتخاب کنید و داخلشون رو با گوجه سبز پر کنید.
از شربت آماده و‌سرد شده روی گوجه ها بریزید تا لب به لب شیشه،و درب شیشه رو محکم ببندید.
شیشه ها رو بصورت برگردون داخل قابلمه بزرگی قرار بدین و داخلش رو با آب سرد پر کنید
طوریکه دو سوم سطح شیشه رو آب بگیره و بعد روی حرارت قرار بدین تا بجوش بیاد.
بعد از اینکه به جوش اومد ده تا پونزده دقیقه بجوشه تا پخته و نرم بشن.
قبل از اینکه پوست گوجه ها بترکه از روی حرارت برش دارین و درب شیشه رو مجددا سفت کنید.
شیشه هارو بصورت برگردون روی سطح صاف و یک دستمال قرار بدین تا هم درب شیشه قفل بشه و هم کامل سرد بشه.
دیگه کمپوت خوشمزه شما اماده است و اگر دربش باز نشه تا یکسال موندگاری داره.
امیدوارم این کمپوت خوشمزه رو درست کنید و حضشو ببرید،نوش جان🌹.

‫0/5 ‫(0 نظر)
خروج از نسخه موبایل