بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

طرز تهیه کورن داگ سوخاری خوشمزه و ساده به سبک رستورانی

مواد لازم کورن داگ سوخاری

مواد لازم برای خمیر

– آرد ذرت: ۱ پیمانه
– آرد سفید: ۱ پیمانه
– شکر: ۲ قاشق غذاخوری
– بیکینگ پودر: ۱ قاشق غذاخوری
– نمک: ۱/۲ قاشق چای‌خوری
– تخم‌مرغ: ۱ عدد
– شیر: ۱ پیمانه
– روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری

مواد لازم برای کورن داگ

– سوسیس: ۸ عدد
– چوب بستنی یا سیخ چوبی: ۸ عدد
– روغن برای سرخ کردن: به مقدار لازم

طرز تهیه کورن داگ سوخاری

۱. آماده‌سازی خمیر :

– در یک کاسه بزرگ، آرد ذرت، آرد سفید، شکر، بیکینگ پودر و نمک را مخلوط کنید.
– تخم‌مرغ، شیر و روغن مایع را اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر یکدست شود.

۲. آماده‌سازی سوسیس‌ها :

– سوسیس‌ها را به چوب بستنی یا سیخ چوبی بزنید.

۳. پوشاندن سوسیس‌ها با خمیر :

– سوسیس‌ها را در خمیر فرو ببرید تا کاملاً پوشانده شوند. می‌توانید از یک لیوان بلند برای این کار استفاده کنید تا خمیر به خوبی به سوسیس بچسبد.

۴. سرخ کردن کورن داگ :

– روغن را در یک قابلمه عمیق گرم کنید.
– کورن داگ‌ها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند. سپس آن‌ها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی گرفته شود.

۵. سرو کردن :

– کورن داگ‌ها را با سس کچاپ یا خردل سرو کنید.

‫0/5 ‫(0 نظر)
خروج از نسخه موبایل