سلام دوستان گلم🙋♀️امروز براتون کیک موز و گردو دارم🙂
راستشو بخوایین یه چند تا موز داشتم که کسی نمیخوردش و چند روزی بود که اونا منو نگاه میکردن و منم به اونها و خلاصه اینکه بعد چند روز دیگه دیدم مشتری نداره گذاشتمش تو فریزر که خلاصه قسمت شد تا که تبدیل به یه کیک خوشمزه بشن😁
طرز تهیه کیک موز و گردو
تخم مرغ۴ع
پودر قند۱پ
وانیل ۱ق چ
شیر۱/۲پ
روغن مایع(یا کره آب شده)۱پ
آرد۲پ
بیکینگ پودر۱بسته(۱ق غ)
موز له شده۲عدد
گردو خردشده۱/۲پ
زمان پخت۴۰-۵۰ دقیقه
طرز تهیه کیک موز و گردو
۱- اول آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و ۳ بار الک میکنیم و کنار می گذاریم.
۲- حالا زرده ها و سفیده های تخم مرغ را جدا کرده و اول سفیده ها را در ظرف خشک و تمیزی میزنیم و وقتی کمی فرم گرفت مقدار کم از پودر قند را روی آن الک کرده و دوباره میزنیم تا جایی که کاملا فرم بگیرد و از ظرف نریزد و داخل یخچال می گذاریم تا آب نندازد.
۳- سپس زرده ها را با بقیه پودر قند و وانیل حدود ۵ دقیقه هم میزنیم تا کشدار شود.
۴- حالا شیر و روغن مایع را اضافه کرده و فقط در حد مخلوط شدن هم می زنیم.
۵- در این مرحله، مخلط آرد و بکینگ پودر را که قبلا آماده کرده ایم کم کم و در سه مرحله به مواد اضافه کرده و خیلی آرام و بصورت دورانی در یک جهت با قاشق یا لیسک هم میزنیم (نیاز به همزن نیست).
۶- حالا موزها را کاملا له کرده و به همراه گردوی خرد شده و سفیده های فرم گرفته را بهدمواد اضافه میکنیم و خیلی آرام با لیسک یا قاشق هم میزنیم تا پف سفیده نخوابد.
۷- حالا مواد کیک را در قالب مورد نظر ریخته و در فری که ۱۵دقیقه قبل گرم کرده ایم قرار می دهیم با دمای ۱۸۰ درجه. کیک ما حاضر است….نوش جان
🔺نکته:
معمولا کیک ها در قالب میان تهی، خیلی پوک تر و بهتر پخته میشود.اگر بار اول هست که کیک درست میکنید حتما از قالب میان تهی استفاده کنید تا قلق فر و کیک پزی دستتون بیاد.