سلام دوستان گلم 🖐️
حال و احوالتون چطوره! براتون سلامتی و آرامش آرزومندم 😍
مواد لازم کیک کاکائویی بدون فر خانگی
آرد سفید 2/5 لیوان
شکر 1 لیوان
روغن 2/3لیوان
تخم مرغ 4 عدد
پودر کاکائو 2 ق غ
بکینگ پودر 1 ق چ
وانیل نصف ق چ
آب جوش1 لیوان
طرز تهیه کیک کاکائویی بدون فر خانگی
👈ابتدا همه مواد باید به دمای محیط برسد.نیم ساعت قبل از شروع بهکار بیرون از یخچال قرار دهید.
تخم مرغ، شکر، وانیل را حدود8 تا 10 دقیقه زده تا کرم رنگ و کشدار شود و حجمش زیادتر شود و در حین زدن دور گیری فراموش نشود(یعنی تخم مرغ و شکر چسبیده به دیواره ظرف را جدا کنیم) بعد روغن را اضافه و در حد زدن مخلوط می کنیم. یک ق از پودر کاکائو را با آرد و بکینگ پودر مخلوط کرده و سه بار الک میکنیم.
یک ق پودر کاکائو را در یک لیوان آب جوش حل کرده.
به تناوب از مواد آرد و محلول کاکائو و آب جوش به مایه تخم مرغی اضافه کرده و نکته مهم اینه که مواد به صورت دورانی و آرام و در حد مخلوط شدن هم بزنیم وگرنه پف کیک کم میشه.
قالب من قطر 23 تا 26 سانت و ارتفاع 9،10 سانت است.
کف قالب را چرب و آرد پاشی کرده و مواد را ریخته و در فر قرار میدیم.
در فر دست ساز تا 45 دقیقه اول در قابلمه رو بر ندارید زمان پخت متفاوت هست بسته به سایز قالب و حجم مواد.
حتما با خلال تست کنید اگه پخته بود آماده هست.
یک ربع زمان بدید تا کیک سرد بشه و با چاقو دورش و جدا کنیدو چند تکان بدید و خیلی راحت از قالب جدا میشه.
در فر با دمای 180 درجه از 15 دقیقه قبل روشن کنی به مدت حدود 50 دقیقه.
👈 گاناش
70 گرم خامه قنادی یا صبحانه را با 50 گرم شکلات بنما ی میکنیم و روی کیک میریزیم. هم خوشمزه تر میشه وهم دیزاین میشه.
👈فر دست ساز
ابتدا قابلمه بزرگتر از سایز قالب انتخاب میکنیم و15 دقیقه قبل از گذاشتن کیک درون فر حرارت راروشن می کنیم. شعله خیلی کم باشد. رینگ یا سبد یا الک ویا از قالبهای فلزی درون قابلمه گذاشته و در قابلمه رو با دمکنی کیپ میبندیم تا درون قابلمه داغ شود.زمان پخت درون این فر متفاوت هست. حتما با خلال تست کنید. 45 دقیقه اول درقابلمه رو بر ندارید. مطمئن باشید کیک اصلا نمیسوزه. نوش جان. 😋😍😋