بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

طرز تهیه کیک کریسمسی خانگی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

مواد لازم کیک کریسمسی خانگی

مواد لازم برای کیک بیسکویت سبله ی بادامی
آرد ۲۸۰ گرم

کره ( همدمای محیط ) ۱ پیمانه (۲۲۶ گرم)
پودر قند ۶۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
پودر بادام ۱ پیمانه( ۱۰۰ گرم)
نمک ۱ قاشق چایخوری(۵ گرم)

طرز تهیه کیک کریسمسی خانگی

آرد و پودر بادام و نمک داخل غذا ساز بریزین و بعد الک کنین ، کره و پودر قند و داخل همزن بزنین تا لطیف بشه، تخم مرغ و اضافه کنین ، خوب که مخلوط شد، مواد خشک و اضافه کنین، خمیر لطیفی بدست میاد که به دو قسمت تقسیم میکنیم داخل سلفون پیچیده و نیم ساعت داخل یخچال قرار میدیم.
سبله را روی کاغذ روغنی با کمک وردنه صاف کنین و طرح مورد نظرتون و قالب بزنین و با همون کاغذ روغنی به سینی منتقل کنین و در فر ۱۸۰درجه سانتیگراد به مدت ۱۲ تا ۱۵دقیقه قرار بدین یا تا زمانیکه طلایی بشه، اجازه بدین حتما سرد بشه و بعد تزئین کنین.

مواد لازم برای فیلینگ پنیری
پنیر خامه ای همدمای محیط ۲۵۰ گرم
پودر قند دو سوم پیمانه( ۸۰ گرم )
وانیل ۱قاشق چایخوری(۵ گرم)
خامه قنادی ۱ و یک چهارم پیمانه (۳۰۰ گرم)

ابتدا خامه قنادی را کامل میزنیم(به فیلم دقت کنین) کناری میزاریم، پنیر خامه ای همدمای محیط و شکر را داخل همزن خوب میزنیم و بعد وانیل را بهش اضافه میکنیم و خامه را داخلش فولد میکنیم( با کمک لیسک)
از ماسوره ی گرد ( ۹_۱۱ میلیمتری) استفاده کنین.
پ.ن از باقیمانه ی سبله برای تزئین استفاده کنین.

پ.ن ۲ قسمت اضافه کردن پودر قند به پنیر خامه ای در فیلم جا افتاده.

پ.ن ۳ من خودم طرح کاج و روی کاغذ آچار کشیدم، شما هر طرحی که دوست دارین و بکشین.

پ.ن ۴ وقتیکه روی اولین سبله فیلینگ زدین، ۵ دقیقه داخل فریزر قرار بدین تا حسابی خودش و بگیره و سبله ی دوم قشنگ روش بایسته 👌

 

‫0/5 ‫(0 نظر)
خروج از نسخه موبایل