“`html
بسیاری از افراد بعد از آبگیری انار، هسته آن را دور میریزند، اما جالب است بدانید که هسته انار پر از خاصیت است و میتواند به درمان بسیاری از بیماریها کمک کند. در این مقاله از مجله رضیم میتوانید با روش استفاده از هسته انار در انواع غذاها آشنا شوید.
برای استفاده از هسته انار میتوانید آن را به صورت درسته یا پودر شده استفاده کنید. برای درست کردن پودر هسته انار، باید هستهها را در سینی یا روی پارچه نخی بریزید و سپس برای چند روز زیر نور آفتاب خشک کنید. در این زمان هر روز هستهها را بچرخانید تا به خوبی خشک شوند.
بعد از خشک شدن هستهها، آنها را در آسیاب بریزید و پودر کنید. میتوانید از هسته انار برای مزهدار کردن مرغ شکم پر، غذاهای شمالی و همچنین سالاد استفاده کنید. برای مطالعه جزئیات بیشتر در مورد روش استفاده از هسته انار در غذاها، این مقاله را تا انتها دنبال کنید.
چطور از هسته انار استفاده کنیم؟
اگر درباره خواص پودر هسته انار در طب سنتی شنیدهاید، میدانید که مصرف آن برای بدن مفید است. در اینجا روشهای مختلفی برای استفاده از هسته انار در غذا را برای شما بازگو میکنیم.
۱- هسته انار را پودر کنید
یکی از روشهای ساده استفاده از هسته انار در غذا، استفاده از پودر آن است. در ادامه به روش تهیه پودر هسته انار اشاره شده است.
مرحله اول: هستههای انار را خشک کنید
برای درست کردن پودر هسته انار، بعد از آبگیری انار، هستهها را روی یک پارچه قرار دهید و در هوای آزاد یا زیر نور خورشید بگذارید. هر روز یک بار هستهها را بچرخانید تا به خوبی خشک شوند.
مرحله دوم: هستههای خشک شده را پودر کنید
بعد از چند روز، هستهها کاملاً خشک میشوند و میتوانید آنها را در آسیاب بریزید تا پودر شوند. سپس این پودر را از الک عبور دهید. حالا میتوانید از پودر هسته انار در انواع غذاها و خورشها استفاده کنید. پودر هسته انار سرشار از پروتئین، فیبر، ویتامینها و مواد معدنی مفید است و به سلامتی شما کمک میکند.
بیشتر بخوانید: دستور تهیه روغن هسته انار در خانه
۲- از هسته انار در شکم مرغ استفاده کنید
روش دیگر برای استفاده از هسته انار این است که آن را به صورت خشکشده یا تازه با سبزیجات، رب و طعمدهندههای مختلف ترکیب کنید و در شکم مرغ بریزید. سپس مرغ را در فر یا قابلمه بپزید.
به این ترتیب شما از خواص هسته انار بهرهمند میشوید و غذایتان ظاهری زیباتر پیدا خواهد کرد. پس از تهیه پودر هسته انار، حتماً آن را در یک ظرف شیشهای محکم نگهداری کنید تا کیفیتش حفظ شود.
۳- استفاده از هسته انار روی سالاد
از آنجایی که ممکن است انار در تمام فصول در دسترس نباشد، برای مزهدار کردن سالادها میتوانید مقداری هسته انار را با رب انار مخلوط کرده و بهجای سس روی سالاد بریزید. با امتحان کردن این روش از طعم دلچسب و ظاهر زیبا سالاد لذت خواهید برد.
بیشتر بخوانید: نکات برای نرم کردن رب انار سفت
۴- در خورشتها و غذاهای شمالی از هسته انار استفاده کنید
در بسیاری از غذاهای شمالی از رب انار و دانههای انار استفاده میشود. اما ممکن است در همه فصول نتوان به انار دسترسی داشت. برای درست کردن غذاهای شمالی مثل مرغ ناردون، مرغ ترش یا ماهی شکم پر، میتوانید مقدار کمی هسته انار به خورشت اضافه کنید.
همچنین میتوانید از دانه انار برای تزئین و مزهدار کردن زیتون پرورده شمالی یا در چاشنی خوشمزهای به نام کال کباب استفاده کنید تا ظاهری جذابتر بگیرد.
در این مقاله از مجله آشپزی رضیم به روش استفاده از هسته انار در غذاهای مختلف اشاره شده است. شما میتوانید از هسته انار به صورت درسته یا پودر شده استفاده کرده و از خواص آن بهره ببرید. اگر تجربهای در استفاده از هسته انار در غذا دارید، خوشحال میشویم نظرات و تجربیات خود را با ما و دیگران به اشتراک بگذارید.