بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

غذای محلی استان بوشهر (به همراه دستور تهیه) (مرحله به مرحله)

“`html

غذای محلی استان بوشهر (به همراه دستور تهیه)

تپنا یا تپنده یکی از غذاهای خوشمزه شهر بوشهر است. طعم خوب و خواص زیاد آن باعث شده که در سراسر ایران محبوب باشد و مردم از خوردن آن لذت ببرند. اگر می‌خواهید تپنای مرغ را درست کنید و این غذای خوشمزه را به سفره‌تان اضافه کنید، با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه تپنای مرغ (۴ نفر):

  • مرغ: ۱ عدد
  • برنج: ۲ پیمانه
  • پیاز: ۲ عدد
  • رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
  • پوره گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده: به مقدار لازم
  • گردو: به مقدار لازم
  • کشمش: به مقدار لازم
  • زرشک: به مقدار لازم
  • ادویه‌های دلخواه (دارچین، فلفل سیاه، زردچوبه، زنجبیل)
  • روغن و نمک به مقدار لازم

مراحل تهیه تپنا :

آماده سازی مرغ: مرغ را خوب بشویید و آن را با پیاز، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه مزه‌دار کنید. سپس داخل شکم مرغ را با مخلوطی از برنج، گردو، کشمش، زرشک، زعفران دم کرده و ادویه‌ها پر کنید.

تهیه سس: پیاز را خرد کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی شود. بعد از آن، رب و پوره گوجه فرنگی را اضافه کرده و کمی تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود. در آخر زعفران دم کرده را هم اضافه کنید.

پخت مرغ: مرغ پر شده را در یک ظرف مناسب قرار دهید و سس را روی آن بریزید. مقداری آب اضافه کنید تا مرغ به طور کامل در آب قرار بگیرد. سپس ظرف را روی حرارت قرار دهید تا مرغ بپزد.

سرو: بعد از اینکه مرغ کامل پخته شد، آن را از ظرف بیرون بیاورید و به صورت برش‌های مناسب سرو کنید. برنج را آبکش کرده و همراه مرغ سرو کنید.

نکات مهم جهت تهیه تپنا:

اگر می‌خواهید تپنا را با گوشت درست کنید، می‌توانید از گوشت گوسفند (بهتر است از کناره ران استفاده کنید) استفاده کنید.

همچنین می‌توانید از سبزیجات دیگر مثل هویج، نخود فرنگی و سیب‌زمینی در تهیه تپنا کمک بگیرید.

برای طعم بهتر، می‌توانید از ادویه‌های بیشتری مثل دارچین، زنجبیل و هل استفاده کنید.

تپنا را می‌توانید با انواع سالاد و ترشی سرو کنید.

این غذا مناسب مهمانی‌هاست و با کمی دقت و حوصله می‌توانید آن را در منزل درست کنید و از طعم عالی‌اش نهایت لذت را ببرید.

نوش جان!

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل