بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

فواید مصرف و عوارض شربت آکوامارين (AquaMarine ۲in۱ Syrup) (2 نکته مهم)

با مزایای شگفت انگیز شربت آکوامارین بیشتر آشنا شوید

شربت آکوامارین ترکیبی خاص از روغن ماهی و روغن کبد ماهی است. روغن‌های دریایی این محصول کیفیت بالایی دارند و هیچ گونه جیوه‌ای در آنها وجود ندارد. شربت آکوامارین سرشار از اسیدهای چرب امگا-۳ (DHA و EPA) و ویتامین‌های A، D و E می‌باشد.

اسیدهای چرب امگا-۳ جزء چربی‌های ضروری برای بدن به شمار می‌آیند که به اندازه کافی در بدن ساخته نمی‌شوند و باید از طریق غذا یا مکمل‌ها به صورت روزانه مصرف شوند. با داشتن این مواد مهم، آکوامارین می‌تواند به سلامت قلب، ذهنی فعال و مفاصل نرم کمک کند. پس از مصرف شربت آکوامارین، هیچ طعم ماهی حس نمی‌شود و این محصول در بطری‌های مخصوص قرار داده شده تا روغن ماهی در برابر نور خورشید آسیب نبیند.

موارد مصرف شربت آکوامارین

کمک به سلامت قلب و عروق، مفاصل و استخوان‌ها، بهبود حافظه و کارایی مغز و تقویت سیستم ایمنی.

ویژگی‌های آکوامارین

  • قابل استفاده برای کودکان بالای ۵ سال و بزرگسالان
  • عاری از هرگونه رنگ، مواد نگه‌دارنده و طعم‌دهنده مصنوعی
  • دارای طعم دلپذیر و ۱۰۰% طبیعی پرتقال و لیمو
  • کمک به تقویت سیستم ایمنی و عصبی
  • بهبود سلامت مفاصل و استخوان‌ها
  • افزایش قدرت حافظه و عملکرد مغز
  • بهبود سلامت قلب و عروق
  • بدون لاکتوز، گلوتن، نمک و شکر

نحوه استفاده شربت آکوامارین

1. کودکان ۱۲ – ۵ سال: ۵ میلی لیتر (۱ قاشق مرباخوری) در روز
2. بزرگسالان: ۱۰ میلی لیتر (۲ قاشق مرباخوری) در روز
3. می‌توانید آکوامارین را به تنهایی، همراه با یک نوشیدنی دلخواه یا به صورت مخلوط با شیر یا آب پرتقال مصرف کنید.

فواید مصرف روغن ماهی بکار رفته در ترکیب آکوامارین

روغن ماهی به حفظ سلامت غشاء سلول‌ها کمک می‌کند. غشاء سلول انعطاف‌پذیر است و تعداد زیادی گیرنده انسولین دارد که باعث می‌شود چربی‌ها در سلول‌های چربی کاهش یابند.

روغن ماهی ژن‌های چربی سوز (لیپولیتیک) را فعال و ژن‌های چربی‌ساز (لیپوژنیک) را غیرفعال می‌کند. این روغن همچنین پروتئین‌های واکنش‌پذیر C را کاهش می‌دهد که به عنوان یک عامل خطر برای بیماری‌های التهابی مانند پوکی استخوان، درد قفسه سینه، انسداد عروق، حمله قلبی، سکته مغزی و دیابت شناخته شده است. DHA موجود در روغن ماهی، نقش مؤثری در کاهش فشار خون دارد.

روغن ماهی باعث افزایش مصرف چربی‌های ذخیره شده در سلول‌های چربی و کاهش التهابات ناشی از فعالیت بدنی می‌شود. این روغن به مدیریت درد از طریق کاهش التهابات کمک می‌کند.

EPA موجود در روغن ماهی به تنظیم جریان خون به مغز کمک می‌کند که برای حفظ تمرکز در طول تمرینات ورزشی بسیار ضروری است.
DHA همچنین در عملکرد حافظه و قوه شناخت مهم است. روغن ماهی سطح سروتونین (که به عنوان ماده‌ای برای شادی شناخته می‌شود) را افزایش می‌دهد. بنابراین، مصرف روغن ماهی می‌تواند به کاهش افسردگی، اضطراب و هوس برای خوراکی‌های نشاسته‌ای کمک کند.

روغن ماهی می‌تواند به کاهش خطر بیماری‌های تنفسی کمک کند. این کار را از طریق کاهش تری گلیسیریدها، هموسیستئین، فیبرینوژن و بالا بردن سطح HDL (کلسترول خوب) انجام می‌دهد. همچنین، این روغن می‌تواند فشار خون را کاهش دهد. این کاهش فشار خون به دلیل افزایش مواد گشادکننده رگ‌ها، همانند اکسید نیتریک، کاستن از التهاب‌های عروقی و مسدود کردن برخی عناصر در دیواره رگ‌ها مانند کانال‌های کلسیم که غلظت خون را کاهش می‌دهند، اتفاق می‌افتد.

روغن ماهی به عنوان یک ضد استرس عالی شناخته می‌شود. مصرف این اسید چرب ضروری جلوی فعالیت هورمون‌های استرس‌زا مانند آدرنالین و نورآدرنالین که در زمان استرس افزایش می‌یابند را می‌گیرد. به همین دلیل، با مصرف مداوم روغن ماهی، در شرایط استرس‌زا، مقدار کمتری از این هورمون‌ها ترشح می‌شود.

امگا 3 موجود در آکوامارین

امگا 3 یکی از اسیدهای چرب ضروری است که در برخی چربی‌ها وجود دارد و ویژگی‌های خاصی دارد. این اسید چرب به دلیل اهمیت بالای آن برای سلامت بدن ضروری نامیده می‌شود، زیرا بدن قادر به تولید آن نیست و باید از طریق غذا یا مکمل‌ها به دست آید. برای تأمین نیازهای خود، بدن به مواد مغذی مانند این اسید چرب و پروتئین نیاز دارد. اسیدهای چرب جزء اصلی تشکیل‌دهنده چربی‌ها هستند و بدن نمی‌تواند انواع ضروری آنها را بسازد، بنابراین باید از غذا تأمین شود.

ویتامین A موجود در آکوامارین

ویتامین A در چندین عملکرد بدن کمک می‌کند و اثرات مفیدی بر بینایی، پوست و غشاهای مخاطی دارد. علاوه بر این، این ویتامین نقش مهمی در تقویت سیستم ایمنی و رشد سلول‌ها دارد. اگر می‌خواهید ویتامین A خود را تأمین کنید، حتماً از روغن جگر ماهی و جگر گاو و گوساله استفاده کنید. به یاد داشته باشید که برای جذب بهتر این ویتامین، این مواد غذایی را تازه مصرف کنید و آنها را از نور و هوا دور نگهدارید تا خاصیت خود را از دست ندهند.

ویتامین D موجود در آکوامارین

برای اینکه روده‌ها بتوانند به خوبی کلسیم جذب کنند، به ویتامین D نیاز بسیاری دارند. این ویتامین همچنین به سلامت استخوان‌ها بسیار کمک می‌کند. ویتامین D در روغن ماهی، ماهی‌های چرب مانند تن و ساردین، همچنین در شیر و کره وجود دارد. منبع اصلی ویتامین D نور خورشید است. بهتر است هر روز به مدت چند دقیقه زیر نور آفتاب باشید تا مقدار کافی از این ویتامین را به دست آورید.

ویتامین E موجود در آکوامارین

ویتامین E به افزایش قدرت باروری کمک می‌کند، زیرا بر غدد جنسی تأثیر دارد. اگر می‌خواهید پیری را از سلول‌ها دور کنید، این ویتامین را مصرف کنید، زیرا با فرایند اکسیداسیون و اثرات منفی رادیکال‌های آزاد که می‌توانند باعث سرطان شوند، مقابله می‌کند. همچنین، ویتامین E از هدر رفتن اسیدهای چرب اشباع نشده مثل امگا 3 و امگا 6 که برای سلامت قلب و عروق بسیار مفید هستند، جلوگیری می‌کند.

موارد احتیاط در رابطه با آکوامارین

  • افرادی که به محصولات دریایی حساسیت دارند و خانم‌های باردار و شیرده قبل از مصرف حتماً با پزشک مشورت کنند.
  • مصرف زیاد روغن ماهی ممکن است در ترکیب با داروهای ضد التهاب غیراستروئیدی خطر خونریزی را افزایش دهد.

شرایط نگهداری شربت آکوامارین

“`html

  • شربت آکوامارین باید دور از دسترس کودکان نگهداری شود و در مکان‌های خشک و خنک قرار گیرد.
  • این شربت را در دماهای زیر 25 درجه سانتی‌گراد و از حرارت و نور مستقیم خورشید دور نگه دارید.
  • پس از هر بار استفاده، مطمئن شوید درب بطری را به خوبی ببندید.

بیشتر بخوانید:

گردآوری توسط بخش سلامت

مجله رضیم

سایت رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل