بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

فواید نوشیدن و طرز تهیه آب قلیایی به راحت ترین روش (2 نکته مهم)

مزایای نوشیدن آب قلیایی چیست؟

حفظ بدن در وضعیت کمی قلیایی مزایای زیادی دارد. این مزایا شامل بهبود عملکرد مغز و کاهش مشکلات مربوط به پیری می‌شود که می‌تواند کارکرد اندام‌های داخلی را بهبود بخشد. همچنین شواهدی وجود دارد که نشان می‌دهد آب قلیایی ممکن است رشد سرطان را متوقف کند.

در اینجا برخی از مزایای نوشیدن آب قلیایی را بررسی می‌کنیم:

آب قلیایی به بهبود سلامت کلیه ها کمک می‌کند

با اینکه نظرات متفاوتی در مورد اثر بخشی درمان قلیایی وجود دارد، یک بررسی در سال ۲۰۰۷ که در ایالات متحده انجام شد و در مجله درمان‌های جایگزین در بهداشت و پزشکی منتشر شد، نشان می‌دهد افراد مصرف کننده غذاها و مکمل‌های قلیایی از تعادل PH بهتری برخوردار بوده و این موضوع به بهبود عملکرد کلیه‌های آن‌ها کمک می‌کند تا به شکل بهتری سموم را از بدن خارج سازند.

آب قلیایی می‌تواند به بهبود عملکرد روده و سیستم ایمنی کمک کند

نوشیدن آب قلیایی می‌تواند به بازگرداندن تعادل در روده کمک کند و این موضوع به تقویت سیستم ایمنی منجر می‌شود و از شیوع عفونت‌ها جلوگیری می‌کند. در سال ۲۰۰۵، یک محقق از دانشگاه دولتی مسکو نتایج اولیه‌ای درباره ارتباط آب قلیایی و عملکرد روده ارائه داد و اشاره کرد که: “نوشیدن آب قلیایی به رشد میکروفلور سالم در معده و روده کمک می‌کند.”

آب قلیایی می‌تواند به سلامت کبد کمک کند (برای افراد دیابتی و یا پیش دیابت)

عملکرد کلیه و سلامت روده تنها راه‌هایی نیستند که آب قلیایی می‌تواند به بدن کمک کند. هر چند که تحقیقات انسانی محدود است، یک مطالعه در سال ۲۰۱۳ که در دانشگاه کره‌ای هانام روی موش‌ها انجام شد و در مجله تحقیقات تغذیه و تمرین منتشر شد، نشان می‌دهد آب قلیایی می‌تواند سلامت کبد را بهبود بخشد.

در این مطالعه، موش‌های دارای مشکلات کنترل قند خون (که مشابه شرایط دیابتی است) و نوشیده شده آب قلیایی، پس از نوشیدن، عملکرد کبد بهتری از خود نشان دادند.

آب قلیایی به هیدراته ماندن در ورزشکاران کمک می‌کند

افراد فعال می‌توانند الکترولیت‌های خود را در اثر ورزش شدید و عرق کردن از دست بدهند. ورزش باعث می‌شود که عضلات بیشتر یون هیدروژن تولید کنند که این موضوع باعث افزایش اسید و خستگی می‌شود.

در سال ۲۰۱۰، یک محقق از دانشگاه ایالتی مونتانا تحقیقاتی در این زمینه انجام داد و در مجله جامعه بین‌المللی تغذیه ورزشی منتشر شد. این تحقیق نشان داد افرادی که رژیم‌های ورزشی شدیدی داشتند، هنگامی که آب قلیایی نوشیدند، بهتر توانستند تعادل pH را حفظ کنند و هیدراته بمانند.

نحوه تهیه آب قلیایی

اگر می‌خواهید آب قلیایی بخشی از رژیم سلامتی شما باشد، باید بدانید که می‌توانید با استفاده از روش‌های مختلف آب قلیایی تهیه کنید.

نکته مهم: آب قلیایی باید قبل یا بعد از وعده‌های غذایی مصرف شود. ۳۰ دقیقه قبل از غذا یا دو ساعت بعد از غذا تا با فرآیندهای گوارشی بدن که به محیط اسیدی نیاز دارند تداخل نداشته باشد.

دستورالعمل تهیه آب قلیایی ۱: قدرت لیمو

یک پارچ بزرگ (ظرفیت ۶۴ اونس) را با آب تمیز پر کنید. یک لیمو را به هشت تکه کرده و تکه‌ها را درون آب بریزید. نیازی به فشار دادن لیمو نیست، فقط آن‌ها را داخل پارچ بیندازید. بگذارید لیمو به مدت ۸ تا ۱۰ ساعت در دمای اتاق در آب خیس بخورد.

دستورالعمل تهیه آب قلیایی ۲: جوش شیرین

لطفاً توجه داشته باشید که از آنجایی که جوش شیرین میزان سدیم بالایی دارد، افرادی که باید از سدیم کم استفاده کنند باید از این روش دوری کنند. برای این کار، یک هشتم قاشق چای‌خوری جوش شیرین را در یک شیشه ۸ اونس از آب تمیز حل کنید. مخلوط را هم بزنید تا دیگر پودر یا کریستال شناوری در آب نباشد و سپس آن را نوش جان کنید.

دستورالعمل تهیه آب قلیایی ۳: اضافه کردن قطره pH به آب

شما می‌توانید از فروشگاه‌های مواد غذایی بهداشتی، قطره‌های قلیایی pH تهیه کنید و با آن‌ها آب با pH بالا درست کنید. این قطره‌ها بسیار غلیظ هستند و فرمولاسیون آن‌ها ممکن است با برندهای مختلف متفاوت باشد، بنابراین مهم است که به دقت دستورالعمل‌های روی بطری را دنبال کنید.

به طور کلی، چند قطره از این قطره‌ها را به یک شیشه یا پارچ آب اضافه کرده و با نوشیدن این مخلوط از مزایای قلیایی شدن برخوردار می‌شوید، مشابه با نوشیدن آب لیمو و یا مخلوط آب جوش شیرین. همچنین در این روش، شما ماده قلیایی کننده را به راحتی در یک قطره چکان دارید که استفاده از آن را آسانتر می‌کند.

سایت رضیم

خروج از نسخه موبایل