“`html
فیش کیک تایلندی غذای سالم دریایی
فیش کیک تایلندی معمولاً با ماهی تن یا ماهی ساردین درست میشود. برای تهیه آن، ماهی را خرد کرده و با برنج، سیبزمینی یا ماکارونی مخلوط میکنند. همچنین سبزیجاتی مانند پیاز، سیر، زنجبیل و فلفل به آن اضافه میشود. ادویههایی مانند سیر، زنجبیل، فلفل قرمز، سس ماهی و سس سویا هم در تهیه آن نقش مهمی دارند.
فیش کیک تایلندی معمولاً در روغن داغ سرخ میشود. میتوانید آن را بهتنهایی یا همراه با سسهای مختلف مثل سس سویا، سس ترش یا سس چیلی سرو کنید.
مواد اولیه برای تهیه فیش کیک تایلندی
- فیله تیلا پیلا: ۴۵۰ گرم
- فلفل تند: ۱ چهارم قاشق چایخوری
- سس ماهی: ۲ قاشق غذاخوری
- پیاز: ۱ عدد
- بکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری
- روغن مایع: ۱ قاشق غذاخوری
- نشاسته تاپیوکا: ۱ قاشق غذاخوری
دستور تهیه فیش کیک تایلندی
اول از همه ماهی را پاک و خوب بشویید. بعد از اینکه آب آن گرفته شد، فیلهها را به اندازه دلخواه برش بزنید. سپس پیازها را در یک ظرف خرد کنید و سس ماهی را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
مواد را در یک تابه قرار دهید و آنها را در فریزر بگذارید تا خوب منجمد شوند. سپس ماهی را وارد غذاساز کنید و مقداری فلفل سیاه به آن اضافه کنید. حالا روغن مایع، بکینگ پودر، تاپیوکا و نمک را اضافه کنید و همه مواد را خوب هم بزنید تا به هم چسبیده و یکدست شوند.
بعد از اینکه مواد خوب ترکیب شد و به حالت خمیری درآمد، به مدت کوتاهی در یخچال قرار دهید تا خوب بگیرد. برای شکل دادن به مواد، بهتر است از دستکش استفاده کنید. دست خود را چرب کنید و مقداری از مواد را به اندازه یک گردو بردارید و گرد کنید. سپس دوباره آنها را به مدت ۲۰ دقیقه در فریزر بگذارید تا کمی سفت شوند.
درون یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. سپس مواد گرد شده را خارج کرده و با حرارت ملایم سرخ کنید. مطمئن شوید که هر دو طرف آن خوب سرخ شود. مواد را بهآرامی بپزید تا خوب مغز پخت شود و بوی خامی آن از بین برود. همچنین میتوانید از فر برای سرخ کردن نیز استفاده کنید.
منبع : آرگا