بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

قسمت هایی از میوه که نباید بخورید (2 نکته مهم)

قسمت‌هایی از میوه که نباید بخورید

اخیراً لیستی از بخش‌های مضر برخی از گیاهان منتشر شده که شاید کمتر کسی تصور کند خوردن آن‌ها می‌تواند به سلامتی آسیب برساند. این لیست بعد از این که گزارش‌هایی درباره‌ی خطرات این گیاهان به سلامت بدن اعلام شد، تهیه گردید. با وجود توصیه‌های علمی به مصرف غذاهای گیاهی و طبیعی، بهتر است از خوردن برگ‌ها یا دانه‌های این گیاهان خودداری کنید.

برگ ریواس

ریواس، ساقه‌ای ترش و خوشمزه دارد که در پخت غذاها استفاده می‌شود. در حالی که می‌توانید این ساقه را خام بخورید، باید بدانید که برگ‌های آن سمی هستند. ترکیباتی به نام اکسالیت و آنتراکوینون گلیکوزید در برگ‌های ریواس وجود دارند که می‌توانند به سلامتی آسیب برسانند.

برگ گوجه فرنگی

شاید شنیده‌اید که پوست گوجه فرنگی سخت هضم می‌شود، اما خوردن آن مشکلی ندارد. ولی باید بدانید که پژوهشگران دریافته‌اند برگ‌های گوجه فرنگی حاوی ماده‌ای شیمیایی به نام گلیکوالکالید هستند که می‌تواند باعث درد معده و اختلالات عصبی شود.

دانه‌های سیب

بعضی افراد وقتی سیب می‌خورند، دانه‌های آن را هم می‌جوند. اما باید مواظب باشید، چون ماده‌ای سمی به نام آمیگدالین در دانه‌های سیب وجود دارد و در صورت خوردن مقدار زیاد آن، ممکن است سالمتی شما به خطر بیفتد.

مغز هلو

شاید سؤال‌تان این باشد که چرا در مغز هلو مقدار زیادی سیانید وجود دارد. باید بگویم که هسته‌های سالم هلو می‌توانند به معده درد منجر شوند و خوردن هسته‌های ترک خورده هم برای سلامتی خطرناک است.

هسته گیلاس

در هسته گیلاس ماده‌ای به نام اسید پروسیک وجود دارد که برای سلامتی مضر است.

سیب زمینی سبز شده

سیب‌زمینی وقتی سبز می‌شود، دارای مقدار زیادی ماده‌ی سمی به نام سولانین است. این ماده می‌تواند بر روی سیستم عصبی تأثیر بگذارد. بنابراین، به هیچ عنوان سیب‌زمینی سبز شده را مصرف نکنید.

سایت رضیم

خروج از نسخه موبایل