ماهی یکی از خوشمزهترین و پرطرفدارترین غذاهای دریایی است که به روشهای مختلفی درست میشود. اگر دوست دارید طعمهای جدیدی را امتحان کنید، به شما پیشنهاد میکنیم طبق این روش، ماهی را طبخ کنید و از طعم فوقالعاده آن لذت ببرید. در این مقاله از مجله رضیم، ما به شما یاد خواهیم داد که چطور ماهی سرخ کرده را به شکلی متفاوت درست کنید.
مواد لازم برای تهیه ماهی سرخ کرده
مواد لازم برای تهیه ماهی سرخ کرده به صورت زیر است:
فیله ماهی | ۳-۴ تکه |
سرکه | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل سیاه، تخم گشنیز، زیره | ۱ قاشق چایخوری |
آرد سفید | ۱ لیوان |
زردچوبه | ۱ قاشق چایخوری |
فلفل قرمز | ½ قاشق چایخوری |
روغن برای سرخ کردن | به مقدار لازم |
مراحل تهیه ماهی سرخ کرده
- مدت زمان آمادهسازی مواد اولیه ۱.۵ تا ۲ ساعت و مدت زمان پخت نهایی ماهی ۱۰ تا ۱۵ دقیقه است.
- مقدار مواد گفته شده برای ۲ تا ۳ نفر مناسب است و شما میتوانید با ضرب و یک جمع ساده، مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم بیشتر ماهی را تهیه کنید.
- درجه سختی تهیه این ماهی متوسط است.
مرحله اول: مزهدار کردن ماهی
ابتدا تکههای ماهی شسته شده را در یک ظرف بزرگ بگذارید.
سرکه را روی ماهی بریزید و سپس نمک، فلفل سیاه، تخم گشنیز و زیره را روی تمام تکهها بپاشید.
با دستها یا قاشق به آرامی ماهیها را ماساژ دهید تا تمام سطح آنها با سرکه و ادویهها آغشته شود.
سپس، ماهیها را با پلاستیک یا درپوش بپوشانید و برای یک ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب مزهدار شوند.
ماهیهایی که گوشت نرم و بدون استخوان دارند، برای این دستور بسیار مناسب هستند.
مرحله دوم: آماده کردن پوشش آردی
در یک ظرف کم عمق، آرد سفید را با زردچوبه و فلفل قرمز مخلوط کنید. زردچوبه علاوه بر طعم خوب، باعث میشود ماهی رنگ طلایی قشنگی بگیرد.
بعد از یک ساعت از مزهدار کردن، تکههای ماهی را از یخچال بیرون آورید.
هر تکه را کاملاً در میکس آرد بغلطانید تا تمام سطح آن با این پوشش آردی پوشانده شود.
دوباره روی ماهیها را بپوشانید و نیم ساعت دیگر آنها را در یخچال استراحت دهید.
استراحت ماهیها بعد از آغشته شدن به آرد به این خاطر است که آرد بهتر به ماهی بچسبد.
بیشتر بخوانید: روشهای پخت ماهی سالمون که طعم آن را بینظیر میکند
مرحله سوم: سرخ کردن ماهی
در یک تابه مناسب کمی روغن بریزید و تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید.
صبر کنید تا روغن به خوبی داغ شود. اگر روغن به اندازه کافی داغ نباشد، ماهی ترد نمیشود.
ماهیها را به آرامی در تابه قرار دهید. تکههای ماهی باید کمی فاصله داشته باشند تا روغن به خوبی دور آنها بچرخد.
ماهیها را به مدت ۵ تا ۷ دقیقه سرخ کنید تا هر طرف طلایی و ترد شود.
“`html
مرحله چهارم: سرو و تزیین
ماهیهای سرخشده را در یک ظرف مناسب قرار دهید.
شما میتوانید این ماهیها را با نان تازه، لیموی تازه و سبزی خوردن سرو کنید.
امیدواریم که این رسپی از مجله آشپزی رضیم مورد توجه شما علاقهمندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد و شما هم بتوانید این ماهیهای خوشمزه و زیبا را با روش سادهای که گفتیم تهیه کنید و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.
اگر شما هم نکتهها و فوت و فنهایی دارید که طعم ماهی را بهتر میکند، خوشحال میشویم آنها را در بخش نظرات با ما و دیگر دوستان علاقهمند به اشتراک بگذارید.