“`html
طرز تهیه خاشو (یک غذای ارمنی) خاص و خوشمزه
در آشپزی ارمنستان، معمولاً از ادویههای زیادی استفاده نمیشود و نمک و فلفل چاشنیهای اصلی غذاها هستند. یکی از معروفترین غذاهای سنتی ارمنستان، خاش یا خاشو است. امروز در رضیم، طرز تهیه خاشو را به شما آموزش میدهیم.
طرز تهیه خاشو _ خوشمزه و مغذی
مواد لازم برای تهیه خاشو
- عدس: ۲ پیمانه
- آرد گندم: ۱ قاشق غذاخوری
- پیاز متوسط: ۲ عدد
- گشنیز خشک: به میزان لازم
- نمک و زردچوبه: به مقدار لازم
- روغن: کمی
طرز تهیه غذاهای محبوب ارمنی خاشو
- ابتدا عدس را بشویید و با کمی آب و نمک بپزید.
- در یک تابه، ۱ قاشق غذاخوری آرد را روی حرارت کم بریزید و به آرامی هم بزنید تا نسوزد.
- وقتی رنگ آرد کمی تغییر کرد، کمی روغن به آن اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب غلیظی به دست آورید.
- در یک تابه جدا، پیازهای خرد شده را در روغن سرخ کنید تا طلایی شوند، سپس نمک، زردچوبه و ۱ قاشق غذاخوری گشنیز خشک را اضافه کنید.
- سپس همه مواد را در مخلوطکن خوب ترکیب کنید؛ اگر خیلی خشک بود، کمی آب اضافه کنید تا مخلوط یکنواختی بدست آید.
- این غذا طعمی شبیه گوشت و عدس دارد، در حالی که فاقد گوشت است و خیلی خوشمزه است.
مجموعه مجله رضیم
مریم امینی