بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

مراحل تهیه دسر پان اسپانیای لیوانی جدید و شیک (مرحله به مرحله)

“`html

دستور تهیه دسر پان اسپانیا خوشمزه

امروز می‌خواهیم یک دسر خوشمزه به نام پان اسپانیایی درست کنیم. این دسر در لیوان سرو می‌شود و به صورت تک‌پرسی آماده می‌شود، بنابراین برای مهمانی‌ها و مراسم‌ها بسیار مناسب است. با ما همراه باشید.

دستور تهیه دسر پان اسپانیا لیوانی زیبا

مواد لازم برای پان اسپانیای لیوانی

  • یک دستور پان اسپانیای ساده
  • یک دستور پان اسپانیای زعفرانی
  • دو عدد موز
  • یک کاسه گردوی خرد شده (قابل حذف)
  • دو بسته بیسکوییت پتی بور (ساده یا کاکائویی)
  • مقداری چیپس شکلات به دلخواه

دستور تهیه پان اسپانیای لیوانی

بیسکوییت‌ها را با گوشت‌کوب پودر کردم؛ البته خیلی ریز نشود تا مقداری درشت باقی بماند. سپس آن‌ها را در کف لیوان ریختم. بعد از آن پان ساده را ریختم، سپس گردوی خرد شده و چیپس شکلات و به دنبال آن موز ورقه شده. دوباره بیسکوییت اضافه کرده و در آخر هم پان زعفرانی ریختم.
حتماً این دسر را شب قبل از سرو درست کنید تا بیسکوییت‌ها با رطوبت مواد نرم شده و طعم‌ها به خوبی ترکیب شوند.
این مقدار مواد برای 12 لیوان اندازه است.

  • نصف لیوان آرد
  • یک عدد تخم مرغ
  • نصف لیوان شکر
  • سه لیوان شیر
  • دو قاشق غذاخوری نشاسته گل
  • 1/4 قاشق چای‌خوری وانیل
  • نصف بسته خامه صبحانه
  • 50 گرم کره
  • بیسکوییت پتی بور به میزان لازم

دستور تهیه پان اسپانیای لیوانی خوشمزه

  1. تخم مرغ و شکر را با همزن برقی بزنید تا رنگ آن روشن شود. سپس شیر سرد و نشاسته را مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید. آرد الک شده را آرام آرام اضافه کرده و هم بزنید. مخلوط تخم مرغ و شکر را هم اضافه کنید و با همزن دستی تند تند هم بزنید تا مخلوط غلیظ شود.
  2. در آخر وانیل و کره را اضافه کنید و وقتی شعله را خاموش کردید، خامه را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
  3. اگر دوست دارید می‌توانید دو قاشق پودر کاکائو نیز به شیر اضافه کنید تا کرم شکلاتی شود. سپس بیسکوییت‌ها را در ظرف مورد نظر (مثل مرغ‌خوری) درسته کنار هم بچینید.
  4. (نیازی نیست خرد شوند) سپس کرمی که درست کرده‌اید را روی آن بریزید و بعد از آن موز و گردوی خرد شده، دوباره بیسکوییت و مواد دیگر را اضافه کنید. این کار را ادامه دهید تا چند لایه درست شود و سپس یک شب در یخچال بگذارید.
  5. این یک دستور پان وانیلی و ساده است.
  6. من دو نوع درست کردم که یکی زعفرانی است.
  7. کاسه‌هایی که می‌بینید یکی ساده و دیگری زعفرانی است.
  8. به جای ظرف بزرگ، آن را به صورت تک‌نفره سرو کردم.
  9. برای تزیین، کمی از پان را پودر قهوه یا کاکائو کردم تا رنگش قهوه‌ای شود و داخل قیف ریختم و طرحی کشیدم.

لذت آشپزی با رضیم :

دستور تهیه دسر مگنولیا، یک دسر مقوی و خوشمزه

دستور تهیه دسر کرم نسکافه، شیک و خوشمزه

دستور تهیه دسر لبو، متفاوت و خوشمزه، ویژه مهمانی‌ها + فواید چغندر


گردآوری شده از مجله ی رضیم


مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل