بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

مراحل تهیه کوفته سیب و عدس و گردو : کوفته خوشمزه و بی نظیر (مرحله به مرحله)

“`html

طرز تهیه کوفته پاییزی ساده برای گیاهخواران

با رضیم همراه شوید و از این غذای گیاهی خوشمزه لذت ببرید.

مواد لازم برای کوفته سیب و گردو

  • یک پیمانه عدس خام
  • یک پیمانه گردو خرد شده
  • 3 قاشق غذاخوری پودر دانه کتان + نصف پیمانه آب
  • 3 حبه سیر ریز خرد شده
  • یک و نیم پیمانه پیاز خرد شده
  • یک پیمانه کرفس خرد شده
  • یک پیمانه هویج رنده شده
  • یک سوم پیمانه سیب پوست کنده و رنده شده
  • یک سوم پیمانه کشمش
  • نصف پیمانه آرد جو
  • سه چهارم پیمانه پودر سوخاری
  • سه چهارم قاشق چایخوری آویشن
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • مواد لعاب:
  • یک چهارم پیمانه کچاپ
  • دو قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
  • دو قاشق غذاخوری کره سیب (کره سیب یک پوره غلیظ از سیب است که در حرارت کم تهیه می‌شود تا طعم آن کاراملی شود.)

طرز تهیه کوفته سیب و عدس و گردو

  1. فر را روی 325 درجه فارنهایت تنظیم کنید. عدس‌ها را بشویید و با مقداری نمک و سه پیمانه آب در قابلمه بریزید تا بجوشد.
  2. سپس حرارت را کم کنید، در قابلمه را بگذارید و به مدت 40-45 دقیقه بپزید. گاهی هم بزنید و اگر لازم بود آب اضافه کنید.
  3. عدس‌ها باید کاملا پخته و نرم شوند. سپس آن‌ها را له کنید.
  4. گردوها را به مدت 8-10 دقیقه در فر با دمای 325 درجه بپزید.
  5. سپس از فر خارج کرده و دمای فر را به 350 درجه فارنهایت افزایش دهید.
  6. پودر کتان را با آب در یک کاسه کوچک مخلوط کنید و بگذارید کنار.
  7. یک قاشق چایخوری روغن زیتون را در یک تابه با حرارت متوسط گرم کنید.
  8. سیر و پیاز را به مدت 5 دقیقه در آن سرخ کنید. مقداری نمک اضافه کنید.
  9. حالا کرفس، سیب، هویج رنده شده و عدس له شده را به تابه اضافه کنید. به مدت 5 دقیقه دیگر تفت دهید و سپس از روی حرارت بردارید.
  10. در یک کاسه بزرگ همه مواد را با هم مخلوط کنید و نمک و فلفل آن را بچشید.
  11. یک ظرف مخصوص فر را چرب کرده و در آن کاغذ روغنی بگذارید.
  12. مخلوط را به صورت محکم در ظرف فشار دهید.
  13. مواد لعاب را با هم ترکیب کنید و نیمی از آن را روی کوفته بریزید. باقی را برای سرو کنار بگذارید.

جمع آوری شده از مجله رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل